E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSessiz eyleme CHP desteği---

Sessiz eyleme CHP desteği

Sessiz eyleme CHP desteği
24 Mayıs 2014 - 05:25 borsagundem.com

Bir grup CHP milletvekili Soma Kaymakamlığı önünde oturma eylemi yapan maden işçilerini ziyaret etti

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, İstanbul Milletvekili Umut Oran’ın  aralarında bulunduğu CHP’li grup, Soma Kaymakamlığı önünde çalışma koşullarının düzeltilmesi için sessiz eyleme başlayan maden işçilerini ziyaret etti.

İşçilere seslenen Oran, "Bu olayda devlet sorumlu" dedi. Akkaya da TBMM'de Soma ile ilgili görüşmede 45 Ak Parti milletvekili olmasına tepki gösterdi. İşçilerden Eren Altuç ise Ankara’da yaptıkları görüşmeleri hatırlatarak “Madenler kapatılsın demiyoruz. Gerekli önlemlerin alınıp madenlerin yeniden açılmasını istiyoruz. Hiçbir ailenin evine bir daha ateş düşmesin diye eylem yapıyoruz” dedi. Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, işçilerle bir araya geldi. Kalabalıktan ölen madenciler için dua okunmasını isteyen Kapusuz, bir daha böyle olaylar olmasın diye çalıştıklarını söyledi ve “Başbakanımız da açık bir dille ifade etti” dedi. Kapusuz’un sözleri üzerine işçiler eylemlerine son verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)