E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinServeti eridiği için mi intihar etti---

Serveti eridiği için mi intihar etti

Serveti eridiği için mi intihar etti
15 Ağustos 2014 - 03:27 borsagundem.com

Hollywood'u yasa boğan Robin Williams'ın ölümünün yankıları sürerken aktörün intiharında ekonomik problemlerin de rol oynadığı ifade ediliyor

63 yaşında intihar eden aktör Robin Williams’ın ölümünün yankıları hala sürüyor. Williams’ın depresyona girdiği ve bu yüzden intihar ettiği belirtilirken ünlü aktörün intihar etmesinde ekonomik problemlerinin de büyük rol oynadığı ifade ediliyor.

Evoke’nin haberine göre Williams hiç istemediği bazı rolleri ekonomik durumunu düzeltmek için oynamak zorundu kaldı. Son zamanlarda ise yüksek maaşla işe başlayacağı bir televizyon dizisinin iptal edilmesinin de Williams’ın depresyonunda önemli bir rol oynadığı söyleniyor. Williams geçen yıl California’da 29 milyon dolar değerindeki çiftliğini de satışa çıkarmıştı. Willams’ın servetinin erimesinde boşanmalarının da önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.



Williams'ın satışa çıkarılan çiftliği

Williams iki kez boşandı. İlk boşanma 1986 yılında gerçekleşti. Bu boşanmalarında toplamda 20 milyon dolar parayı eşlerine ödedi. Aynı zamanda metresine de 6.7 milyon dolar tazminat da metresine ödemek zorunda kaldı. Williams’ın boşanma anlaşmalarında özel bir madde de var. Buna  göre Williams farklı yaşlardaki çocukları belli bir yaşa geldiği zaman ödemeler yapmak zorunda. Forbes’a göre Williams’ın iki sene önce servetinin toplam bedeli 130 milyon dolardı. Şimdi ise servetinin 50 milyon dolara kadar indiği konuşuluyor. Öte yandan ABC’nin yayımladıkları istatistiklere göre Williams’ın oynadığı filmler bugüne kadar 6 milyar dolarlık hasılat elde etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)