E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş: Yazık oldu, 2 puanı Rusya'da bıraktık---

Şenol Güneş: Yazık oldu, 2 puanı Rusya'da bıraktık

Şenol Güneş: Yazık oldu, 2 puanı Rusya'da bıraktık
12 Ekim 2020 - 00:50 borsagundem.com

Uluslar Ligi'ndeki 1-1'lik Rusya beraberliği sonrası A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmandaki 1-1'lik Rusya beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, "Galibiyeti kaçırdık" dedi. 
 
Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle: 

"Yavaş oynadık"

"Rakibimiz agresif, takım oyunu oynayan, daha çok uzun toplarla hücum etmeye çalışan bir takım. Ön yaptığımız baskılardan sonuç alamayınca hem savunmada, hem hücumda iyi değildik. Yavaş oynadık. Top kaybettik."

"Oyuncular yüzde 100'ünü vermeye çalıştı"

"Mert Günok'un vuruşunu alıp direkt hızlı hücumla gol attılar. İkinci yarıda daha iyiydik. Kazanmaya yakındık. Yazık oldu. Hem Sırbistan, hem bu maçtaki beraberlik yazık oldu. Oyuncular %100'ünü vermeye çalıştı."

"2 puan kaybettik burada"

"Hiç oyuncu değiştirmeyi düşünmüyordum. 5 dakika bekliyordum. O kadar değişikliğe rağmen 2 dk uzatma verdi. Üzgünüz. 2 puan kaybettik burada. Disiplinle oynamak, rakibi sahasına hapsetmek önemliydi. Devam ettireceğiz."

Şenol Güneşten Çağlar Söyüncü açıklaması

"3 maç yaptık. Macaristan olumsuzdu. Sırbistan maçında deplasmanda kazanmaya yakındı. Burada da kazanmaya yakındık. Bu kayıplar bizi geride bıraktı. Kazanmayı hak edince kazanmalısınız. Kaybetmeye yakın olduğumuz maçı zaten kaybettik. Bu tip maçları kazanmalısın."

"Çağlar'ın ayağı gerildi, dinlendirdi"

"Sırbistan maçını kazanmak için oynayacağız. Rotasyon olabilir. Bugün de sakatlık olur, yorgunluk olur. Antrenmanda Çağlar'ın ayağı gerildi, dinlendirdik. Kaan oynadı, gerginlik oldu. Oynayan oynamayan oluyor. Çağlar dinlendi, oldu."

"Şimdi seyahat edeceğiz. Rusya 3 maçı da evinde yaptı. Almanya'da oynadık, Rusya'ya geldik, saat 4-5 gibi İstanbul'da olacağız. Sonra test olacağız. Antrenman yok. 1 haftada 3 maç yapıyoruz, hem de pandemi döneminde. Uyum sağlamaya çalışacağız."

A Milli Takım Rusya'dan 1 puanla dönüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)