E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelahaddin Gülen operasyonunda yeni gelişme---

Selahaddin Gülen operasyonunda yeni gelişme

Selahaddin Gülen operasyonunda yeni gelişme
04 Haziran 2021 - 20:12 borsagundem.com

MİT operasyonuyla yakalanan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen tutuklandı

MİT'in yurt dışı operasyonuyla Türkiye'ye getirilen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Gülen, “FETÖ yöneticiliği” suçundan tutuklandı. 

FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmaları ile örgüt elebaşı arasındaki irtibatı sağlayan Selahaddin Gülen, MİT tarafından yurt dışında gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

FETÖ/PDY'nin elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni ve özel kalem müdürü Cevdet Türkyolu'nun da kayınbiraderi olan Selahaddin Gülen, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

'Silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı' suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Selahaddin Gülen'in, ifade işlemlerinin ardından da savcılığa sevk edildi. Gülen, akşam saatlerinde de tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'dan yapılan açıklamada da, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülmekte olan FETÖ’nü yurt dışı yapılanması soruşturması kapsamında şüpheli Selahaddin Gülen’in örgüt ile iltisaklı okulda öğretmen olarak görev yaptığı, örgüt tepe yönetimi ile irtibatlı olduğu ve ByLock programını kullandığı ifade edildi. Şüphelinin üzerine atılı ‘silahlı terör örgütü kurma veya yönetme’ suçundan çıkarıldığı Ankara Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır” denildi.

MİT'ten büyük operasyon! FETÖ üyesi Selahaddin Gülen yakalandı

 

Fethullah Gülen'in avukatı Adnan Şeker için karar verildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali ceylan05 Haziran 2021 19:15

    Herkes gerçekten doğal gaz çıktıysa çok sevinir mutlu olur ancak sürekli her şey yolunda diyorlar peki eğer böyleyse neden dolar 9 TL oldu neden biz halk olarak fakirledik alım gücümüz düştü bu halkın %43’ü asgari ücretle geçiniyor ,biz ne zaman zengin bir ülke olucaz 20 yıldır bi türlü zengin bir ülke olamadık

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ05 Haziran 2021 11:57

    içimizde devletimizi yıkmak isteyen ve doğalgaz bulunması dahi rahatsız eden şerefsizler hainler oldukca bu ülkenin ilerlemesi zor.ulan dileyimki bu hükümet gitti diğer hükümet geldi ne yapacak söylermisiniz.1970 yılları bu ülkede yağ, çimento petrol ürünleri ,ilaç doktor yok hiç bir yok idi sizleri batıyor bu rahatlıklar.ama bunlara asla ATATÜRK ün gençliği asla ve asla izin vermeyecektir.

  • Cego04 Haziran 2021 22:53

    Doğalgazlarıda sıfırlarlar

  • Gökhan 04 Haziran 2021 21:21

    Ohhhhh ne güzel lebaleb doğalgazımız oldu...