E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeçim sürecine ilişkin merak edilen 10 soru---

Seçim sürecine ilişkin merak edilen 10 soru

Seçim sürecine ilişkin merak edilen 10 soru
24 Ocak 2023 - 13:51 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı seçimi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından seçim kararının ne zaman, nasıl alınacağı, seçim sürecinin işleyişi, seçim yasasındaki değişikliklerin uygulanması gibi konular tartışılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından Türkiye artık seçim sürecine girdi. Cumhurbaşkanı'nın seçimin yenilenmesi kararı vermesi halinde milletvekili genel seçimi ile Cumhurbaşkanı seçimi birlikte yapılacak. İşte seçime ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )24 Ocak 2023 14:15

    TC de oy kullanmak için sadece, Ed evletten adres güncellemek yterlimi ? Muhtarlık dan ? yada esktradan E devlet harici yüksek seçim kuruluna mı gidil meli ? yoksa Nüfüs müdürlüklerine şahsen mi gidil meli ?  Çişftçi dayımız tv de E devletten bir çok yere gitmeden işlem yapıyorum diyor ama Bu durum oldukça belirsiz geldi bana. kurumların hiç biri net yetki almadığından muhallak bir durum. Acilden bu alanda kamu spotu yada bilgilendirici kaliteli haberler gerekli. Yoksa kurumlar SGK nın işlemleri gibi kilit yiyecek. Hanemizdeki olmayan hayali kişileri neredne iptal ettirebiliriz ? e devlet var ama tek gelen haciz, icra, trafik ceza vb bildirim :D başkada bi işe yaradı yok.. en fudak bişede E devlet sistmei çöküyor, çalışmıyor. Yahu harp çıksa o sistem takır tıkır işlemesi gerekmez mi ? savaş, deprem, vb durumda bu sisteme ulaşan bilgiler omurgamız yahu.. nasıl sistem çalışmaz  10 bin kişi sisteme girince ? fikirsizlik akılsızlık

  • Mucise Reis ;)24 Ocak 2023 18:16

    "bf" sana bir isim bulanım artık. vakti geldi geçiyor :D Ebabil kuşları nasıl anlaşılır. hiç fikirleri yoktur. Üretken olmayan yazıları vardır. Yazmaktan korkarlar, biri yalanımı yüzüme vurursa diye, ortadan kısa süre sonra itibarları kalmayınca farklı isimler ile yeniden karışmaya çalışırlar. :D 

  • Bf24 Ocak 2023 15:50

    İlk baharda geliyor leylerlerle beraber iyi ses çıkarırsınız lak lak lak lakkkkkkkk