E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarıgül'den bomba polis iddiası---

Sarıgül'den bomba polis iddiası

Sarıgül'den bomba polis iddiası
19 Ocak 2014 - 10:28 borsagundem.com

TMSF tarafından mallarına el konulan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bir gece evini polislerin de basabileceğini söyledi

TMSF’nin mal varlığına el koyduğu CHP adayı Sarıgül, “O bankada hesabım bile yok. Gitme vakti gelenler antidemokratik yollara başvurmaya başladı. Yarın öbür gün polis evimi de basabilir” dedi

Kütüphanesinde bulunan eski Başbakan Bülent Ecevit'in kitaplarını göstererek, "Biz rahmetli Ecevit'in ocağından yetişen insanlarız. Onun dürüstlüğünü ve temizliğini kendimize şiar edinmişiz. Bu iddialarla kimse Sarıgül'ü yıpratamaz" diyen Mustafa Sarıgül Habertürk gazetesine konuştu:

BORÇ YOK: AK Parti 12 yıldır iktidar; aradılar, taradılar birşey bulamadılar. Bula bula bunu buldular. 16 yıl önce ben belediye başkanı değilim, milletvekili değilim, sıradan bir vatandaşım. Ticaretle uğraşıyorum. Böyle bir borç varsa 16 yıldır niye beklediler? Kaldı ki böyle bir kredi almadım. Bırakın krediyi, o bankada hesabım bile yok. Böyle bir borç da yok. Bana ulaşan bir tebligat yok. Benim dışımdaki kişilerle beni ilişkilendirmeye çalışıyorlar.

NEYİM VAR Kİ: Kaldı ki neyim var ki el koysunlar. Ben her zaman oğlu olmaktan gurur duyduğum Şoför Hakkı Baba'nın oğluyum. Geldiğim yer belli.

CEVABI VERİRİZ: Gitme vakti gelenler anti demokratik yollara başvurmaya başladılar. Milletin iradesini ağızlarından sakız edenler, ne yazık ki milletin iradesinin tecelli etmesini önlemek için şimdi girişimde bulunmuşlardır. Hukuki olarak da siyasi olarak da bunun cevabını en iyi şekilde veririz.

HAKEM MİLLET: Sandıktan umudunu kesen iktidar faul yapmaya başladı. Maç başlamış, oyuncular sahaya çıkmış, kazanmak için şimdi hakemi kandırmaya, ayarlamaya çalışıyorlar. Hakem İstanbul halkıdır. Hakem sandıklara sahip çkacak gençlerimizdir. Hakem yıllarca beşiklerimizi sallayan şimdi İstanbul'u sallayacak olan analarımızdır.

BEKLİYORDUK: İstanbul'u kimin yöneteceğine halk karar verir. Elindeki devlet gücünü kullanarak bunu engellemek isteyenler olabilir ama unutmasınlar ki bu oyun sandıkta bozulacaktır. Demirden korkan trene binmez. Bütün bunları bekliyorduk.

PANİKLE ALINMIŞ: Taksim'de üç ağaca tahammül edemeyenlerin Sarıgül'e tahammül etmesini zaten bekleyemezsiniz. Bu tip saldırılar daha olabilir. Panikle alınmış bu karar, kaybetmeye başladıklarının itirafıdır.

DUYGULANDIM: Kararın ardından Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu aradı. "Moralini bozma. Bu daha başlangıç, devamı gelecektir. Merak etme ben senin arkandayım, yanındayım" dedi. Genel Başkanımızın bu sözleri beni çok duygulandırdı, güç verdi.

POLİS GELEBİLİR: Yarın öbür gün bekliyoruz. Bir gece veya sabaha karşı polis evimi de basabilir. Savcı da gelebilir. Maalesef maç başladı faul başladı. Ne zaman ki İstanbul'da kendi yetiştiğim mektebin adayı oldum. Ölüyü, diriyi bıraktılar, gözü İstanbul'a diktiler. Korkunun ecele faydası yok. Kazanan biz olacağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • JP19 Ocak 2014 23:19

    son objectif anketler diyor,ankara 7 puan onde Morgan ve goldmanın anketlerinde adamlar neden borsaya cakıp dolar alıyorlar sanıyorsunuz,erken secım kararı alınınca yabancı alısa gecer,durmak yok kavgaya devam borsa 50 bın dolar 2,5!!

  • .19 Ocak 2014 16:58

    hizmet mi? yahu ist köprüsünden bilmem kaç saatte geçiyorsun hizmet miş ahahaha. ah garip istanbullu, beton yığınında hapis olmuşsun işden eve mekık dokuyorsun sosyallık sıfır olmuş... aman bana ne be

  • kadır19 Ocak 2014 16:17

    akp ıktıdarına verıp verıstıren chp ıktıdarı senın adayında yapmıs bırseyler.Bu mıllet kıme guvenecek hadı soyleyın.Her partının bır açıgı mutlaka var kesın.Ama en azından yatırım yapıp iş sahası yaratan AKP iktidarı daha mantıklı geliyor bana.İstanbulu yöneten erdogandan vede topbaş tan herkes memnun..Boylesı ıyı sımdılık

  • okn19 Ocak 2014 14:32

    istanbulu yönetmek şişliyi yönetmeye benzemez,aslında denemek babında sana verilebilir büyükşehir belediyesi o zaman millet kafasını taşlara vurur -ama işişten geçer, İstanbul için kesinlikle facia olur gülün gelmesi

  • mahir19 Ocak 2014 14:31

    nekadar nankör milletiz belediyenin çalışmalarını görmek istemiyorlar takım tutargi porti tutulmaz denizin altın metro gider görmezler yapılanları saysam sayfalar yetmez

  • KARTALY32319 Ocak 2014 14:18

    UYAN MİLLET UYAN.HALKI ARKASINA ALMAK İSTEYEN KÜRESEL PARA BABALARININ YANDAŞ BARONLARI BUNLAR.HER TÜRLÜ EKONOMİK KERİZDEN PAY ALAN VE ALMAYA CALIŞANLAR..KREDİYİ DÜŞÜNÜN VE ZAMANLAMASINI

  • mahir19 Ocak 2014 14:06

    ben kadir topbaştan çalişmasından memnunuz sarıgül başka kapıya

  • 3 puan onde19 Ocak 2014 13:46

    yabancı bankarın yaptıgı(partilerin yaptıgı gibi yanlı olmayan)anketlerde onde Ankara da ise 7 puan ondeler,hep akpye verdim ama bu sefer kadir abi ve gokcekin isi cok zor!!!

  • Demokrat19 Ocak 2014 12:16

    16 yıldır verilen kredinin kaydını yeni bulamamışlar!Vah vah vah.Bundan sora herşey olabilir.Polis de ev basar.Kasetler savaşı da başlar.

  • MEHMET19 Ocak 2014 11:10

    itil atıl ama Satılma rakibini geç sınıfını geç ama Gülüp geçme davet et hayret et af et tevbe et ama İhanet etme

  • trn19 Ocak 2014 10:49

    demirel taktikleriyle oy toplamaya çalışıyor modern zübük ama bu halk uzun yıllar bu kazığı yedi artık yemezler