E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​Sare Davutoğlu toplantıya 'doğum' arası verdi---

​Sare Davutoğlu toplantıya 'doğum' arası verdi

​Sare Davutoğlu toplantıya 'doğum' arası verdi
28 Ekim 2015 - 06:38 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu'nun kadın doğum uzmanı eşi Sare Davutoğlu, dünkü toplantı sırasında gelen telefon üzerine doğum için hastaneye gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Haliç Kongre Merkezi’nde Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ile Uluslararası Kadın ve Aile Derneği (UKADER) tarafından düzenlenen Çalışan Kadınlar Buluşması’na katıldı.

Davutoğlu’nun güvenliğini kadın korumaların sağladığı toplantıda eşi Sare Davutoğlu, masaları dolaşarak katılımcılarla selamlaşırken gelen haber üzerine, bir hastasının doğumu için salondan ayrıldı. Bunun üzerine Başbakan Davutoğlu gelince yanında eşi için ayrılan yer bir süre boş kaldı. Davutoğlu, bunun üzerine protokol masasında yer alan bir işçi kadının yanına oturmasını istedi. Başbakan Davutoğlu, konuşmasını yaptığı sırada salona dönen eşini işaret ederek, “Çalışan bir kadın olarak Sare Hanım da doğum sonrası aramıza katıldı” dedi. Sare Davutoğlu, doğan bebeğin cep telefonundaki fotoğrafını, masada oturanlara gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)