E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSancak Erdoğan aşkını anlattı!---

Sancak Erdoğan aşkını anlattı!

Sancak Erdoğan aşkını anlattı!
16 Mayıs 2015 - 07:16 borsagundem.com

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen işadamı Ethem Sancak, "Böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yaptığı övgülerle sık sık gündeme gelen işadamı Ethem Sancak, Erdoğan ile olan ilişkisini Mevlana ile Şems arasındaki aşkla tarif etti. Erdoğan'ın eteklerine tutunup oradan bir şey beklemek gibi niyetinin olmadığını; ancak Siirt'teki çalışmada yiğitliğini gördüğünü ve gördükçe aşık olduğunu ifade eden Sancak, "Tanıdıktan sonra gördüm ki böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor" diye konuştu.

Sahibi olduğu BMC’nin borçlarının devlet tarafından ödendiği şeklinde haberlere yanıt veren Ethem Sancak, Tayyip Erdoğan’a ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gençliğinde solcu olduğunu, “O günlerde adaletin ve özgürlüğün bayrağını solcular taşıyordu” diyen iktidara yakın işadamı Ethem Sancak,  “Türkiye’de büyük sosyolojik dönüşüm vardı. Ceberrut devletin etkisiyle kentleşme arttı. Şimdi yüzde 80’in altına düştü köylülük. Kentli sınıfa da önderlik edeceğim diyen Tayyip Erdoğan çıktı” dedi.

"BÖYLE İLAHİ BİR AŞK 2 ERKEK ARASINDA OLABİLİYOR"

Sözlerinin devamında Erdoğan’a övgüler düzen Sancak, Erdoğan ile kendisi arasında aşkı Mevlana ile Şems arasındaki aşka benzetti. Sancak’ın o sözleri şöyle:

“Erdoğan’ın eteklerine tutunup oradan bir şey beklemek niyetim yoktu. Siirt seçimleri vesilesiyle Siirt’ten başbakan çıksın diye, dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum. Doğrusu solculuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR17 Mayıs 2015 11:27

    HALA İFTİRA SİYASETİ YAPANLARA İNANANLAR.. EMİN OLUN Kİ; ONLAR O İFTİRALARLA KENDİLERİNİN YAPMAK İSTEDİKLERİNİ DİLLENDİRİYOR..

  • 61laz16 Mayıs 2015 17:47

    Ya bu adam sakalindami utanmıyor sana verilen o ihalelerin hesabını ahirette nasıl vereceksin doğrudur her ihale aldığında aşkın artmıştır onu zaten tüm türkiye biliyor bari o mübarek zatlarla kendinizi kiyaslamayin az acik edep ve haya sahibiyseniz

  • Vatansever16 Mayıs 2015 14:12

    Mevlana zamaninda Hak Hukuk Adalet Haklidan yanaydi ,Gunumuzde ise Hak hukuk Adalet soyguncudan ve ve hirsizdan yana

  • Vatansever16 Mayıs 2015 14:08

    Utanmada birde Mevlana,yi benzetmezmi kendisini,Mevlana zamaninda cevresinde veye ulkede hirsizlik veye sogun oldugunda yapanlarin boynu veye kolu kesilirdi ,Gunumuzde ise tesekkur edercesine sirti sivalanitor ,Goldasda yapilan soygun gibi.....bu sadece bilgiklerimiz

  • mustafa16 Mayıs 2015 12:02

    o kadar malı götürsem ben de aşık olurum haklısın :)

  • TN16 Mayıs 2015 09:54

    Allah seni iflah etsin.