E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonluk kutlamaları İstanbul’da devam edecek---

Şampiyonluk kutlamaları İstanbul’da devam edecek

Şampiyonluk kutlamaları İstanbul’da devam edecek
04 Mayıs 2022 - 13:16 borsagundem.com

Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'un özel tekno kutlamaları bu kez İstanbul Yenikapı'da devam edecek.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında sahasında FT Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden bordo-mavililerde şampiyonluk kutlamaları dünya gündemine oturmuştu.

38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor taraftarının özel tekno kutlamaları bu kez İstanbul Yenikapı’da devam edecek.

Her yıl İstanbul'da düzenlediği meşale şovuyla adını duyuran Gurbetçi Gençler ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 8 Mayıs Pazar günü şampiyonluk kutlama programı düzenlenecek.

Sadece İstanbul'dan değil, yurt içi ve yurt dışındaki taraftarların katılımlarının beklendiği ve karnaval havasında geçmesi planlanan gösteri saat 15.00'te başlayacak. Gece geç saatlere kadar devam etmesi planlanan programda çeşitli sanatçılar sahne alacak, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak. Yoğun katılımın beklendiği programda Trabzonspor taraftarları şampiyonluk coşkusunu bir kez daha yaşama fırsatı bulmuş olacak.

Spor Toto Süper Lig’de, bitime 3. hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nı da müzesine getirmeyi hedefliyor. İlk maçta Kayserispor’u sahasında 1-0 mağlup eden Trabzonspor rakibiyle 10 Mayıs’ta deplasmanda bu maçın rövanşını oynayacak. Kupa’da finale çıkmayı hedefleyen bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupasını da kazanarak sezonu çifte kupa sevinciyle kapatmayı hedefliyor.

Şampiyon Trabzonspor

 

Trabzonspor'un zafer yolculuğunun öyküsü!

 

Şampiyonluk Trabzonspor'a 500 milyon kazandıracak

 

Trabzonspor borsanın da şampiyonu

 

FIFA'dan Trabzonspor paylaşımı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ05 Mayıs 2022 07:39

    önce şu borçlarını ödesede kutlama devam etse sürekli borç yıgıp acaba borç kutlamasımı yapıyor anlamış degilim bu lafım tüm takımlar için geçerli.

  • Hehe04 Mayıs 2022 21:11

    Gelin gelin

  • baran04 Mayıs 2022 15:50

    Hakikaten sıktınız artık!  İyice   ...kunu çıkarmadan bırakmazsınız zaten!  Olmadı bir de anıt yapıyorsunuz!  O da olmadı malum sarı boyalı başgan Mecliste çıkan kanunun 1 yıl ötelenmesini istemiş!  Ya oldu siz bol keseden paraları harcayıp defolun gidin millet sizin harcadığınız avroları geri getirmek için ter döksün.   Ne oldu Avrupa şampiyonu mu oldunuz Dünya şampiyonu mu?  Çok değil iki yıl sonra kümede kalmak için yırtınırsınz!  Bu futbol kadar insanların vaktini alıp istismar eden bir sektör daha yok.  

  • Hamdi04 Mayıs 2022 13:54

    Bunların kutlaması 40 sene sürer yani bir sonraki şampiyonluklarına kadar. Avara takımı