E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonluğun favorisi Fenerbahçe---

Şampiyonluğun favorisi Fenerbahçe

Şampiyonluğun favorisi Fenerbahçe
08 Mayıs 2015 - 07:28 borsagundem.com

İddaa Risk Yönetimi şampiyonluk oranlarına müdahale etti. Artık 1 numaralı favori Fenerbahçe

İddaa Risk Yönetimi, Süper Lig'in şampiyonluk oranlarında flaş bir değişikliğe gitti. Listede Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, son değişiklikle birlikte şampiyonluğun favorisi olarak gösterildi. Fenerbahçe'nin oranı 2.45'ten 2.15'e geriledi. Son yenilemeyle birlikte Galatasaray'ın oranı ise, 2.35'ten 2.25'e geriledi ve sarı kırmızılılar, ikinci basamakta yer aldı. Süper Lig'de 30. haftaya lider giren Beşiktaş ise listede yine 3. sırada yer aldı. Siyah-Beyazlıklar'ın oranı 2.45'ten 2.60'a yükseldi. 

EN ÖNEMLİ ETKEN DERBİ MAÇI OLMASI! 

İddaa Risk Yönetimi, neden böyle bir değişikliğe gidip Fenerbahçe'nin favori duruma yükseldiği konusunda bir açıklama yapmadı. Kalan hatalarda Galatasaray'ın 2, Fenerbahçe'nin ise 3 deplasmanı bulunuyor. Sarı-Kırmızılı ekibin en önemli handikapı ise Beşiktaş ile derbi oynayacak olması. Galatasaray'ın kendi sahasında da olsa böyle önemli bir derbisinin olması İddaa Risk Yönetimi'ni böyle bir müdahaleye sevkettiği konuşuluyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi08 Mayıs 2015 14:44

    bence favori mavori değil, resmen şampiyon!!!.. Böyle yalaka medya, böyle ahlaksız düdükler, böyle kıyakçı federasyon ve maçta yatmaya hazır Sivas, Mersin gibi takımlar oldukça Kurbağalıdere'de yine şenlik olur..

  • Ozgur08 Mayıs 2015 11:59

    Fener in işi zor, hükümet faktörünü oranlara katmamışlar...Aziz başkan yanlış yaptı, cemaaat benden para istedi diyecekti, bak şimdi ne oldu!

  • mahmut berk08 Mayıs 2015 09:17

    teknik ve fiziki takip yoksa olurlar :)

  • fenasi08 Mayıs 2015 08:24

    sadece adamların tuttuğu takımdır FENERBAHÇE. Şereflilerin takımıdır FENERBAHÇE. diğerleri sadece hevestir. EN BÜYÜK FENERBAHÇE'DİR. İTAAT VE BİAT EDECEKSİNİZ!

  • Yasar08 Mayıs 2015 07:45

    Oyle bir haber yapilmis ki, sanki fenerbahce ile galatasaray arasinda geciyor sampiyonluk yarisi... Asil sorulmasi gereken, Besiktasa neden bu kadar yuksek oran verildigidir. Unutulmamali ki Besiktas su an ligin lideridir.