E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSakıp Sabancı gerçek liderdi---

Sakıp Sabancı gerçek liderdi

Sakıp Sabancı gerçek liderdi
10 Mayıs 2014 - 06:28 borsagundem.com

Sabancı Üniversitesi ve Brooklings Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen konferansın onuruna Washington Büyükelçiliği'nde resepsiyon verildi

Sabancı Üniversitesi ve Brookings Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen Sakıp Sabancı Konferans Serisi’nin 10’uncu yılı onuruna Türkiye’nin Washington Büyükelçiği Rezidansı’nda bir resepsiyon verildi.

Sabancı Üniversitesi  Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve  Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç evsahipliğinde gerçekleşen resepsiyona IFC CEO’su Jin-Yong Cai, IMF eski Direktörlerinden Anne Krueger, Brookings Enstitüsü Başkanı Strobe Talbott, Başkan Yardımcısı Kemal Derviş ve çok sayıda düşünce kuruluşu temsilcisi katıldı. Resepsiyonda konuşan Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı “Bu yıl 10’uncu yılını kutladığımız Sakıp Sabancı Konferansları’nın 2005’ten bu yana Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri ilişkilerinin ele alındığı önemli bir platform olmasından onur duyuyoruz. Başından bu yana bu konferanslar uluslararası ilişkilere yeni bir bakış açısı getirdi. Umuyorum ki bu değerli işbirliği önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Sakıp Bey sıra dışı bir insandı. Sadece iş adamı, hayırsever değil demokrasi, ifade özgürlüğü, serbest piyasa ekonomisine inanan gerçek bir liderdi” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)