E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahte peygamberin cenazesinde canlı yayın izdihamı---

Sahte peygamberin cenazesinde canlı yayın izdihamı

Sahte peygamberin cenazesinde canlı yayın izdihamı
27 Kasım 2019 - 15:30 borsagundem.com

ABD'de ölen 'sahte peygamber' İskender Evrenosoğlu, Bursa'da geniş güvenlik tedbirleri altında toprağa verildi. Cenazeden cep telefonlarıyla canlı yayın yapmaya çalışanlar neredeyse birbirini ezdi.

ABD’de beş gün önce kalp yetmezliğinden ölen İskender Evrenosoğlu, Bursa’da toprağa verildi.

“Risalet Nurları” adlı kitabının Allah tarafından yazdırıldığını, önce mesih sonra da peygamber olduğunu iddia eden 86 yaşındaki Evrenesoğlu’nun cenaze törenindeki kalabalık dikkati çekti.

Cenazeye katılanların büyük bir kısmı ellerindeki cep telefonlarıyla canlı yayın yaptı.

İSKENDER EVRENESOĞLU KİMDİR?

1986 yılında Devlet Planlama Teşkilatı’ndan ayrılan, 90'lı yılların sonunda ABD'ye göç eden İskender Evrenosoğlu, vakıf kurarak, televizyon ve çeşitli yayınlarla Türkiye’de faaliyetlerine devam etti.

Geçen yıl mahkeme tarafından kapatılan Medeniyet İrfan Hayır Refah Vakfı'nın (MİHR) kurucusu olan Evrenosoğlu'nun Kur’an meali ve tefsir yayını yapan beş internet sitesi de Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu’nca sakıncalı olduğu gerekçesiyle kapatılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Kaya 27 Kasım 2019 22:00

    Ebeninkisini görürsün öbür dünyada peygambermi ha ha ha soytarı ateşin bolca olur inşallah

  • AHMET ÖZBİR27 Kasım 2019 18:30

    DİYANET Başkanlıği bu katıksız kâfire eğer CENAZE İMAMI GÖNDERDİYSE ASLA AFFETMEM ve de HİÇ BİR KİTABINI EVİME SOKMAM! Son Peygamber Örneğimiz, Önderimiz Hz. Muhammed aleyhisselâmdır, O'ndan sonra Peygamber gelmeyecektir. Bu konuda en ufak şüphesi olanın imanı gider kâfir olur.

  • edy27 Kasım 2019 16:16

    bıktık bu soytarılardan, soytarıcılardan. ulan camilerden hatem-ül enbiya nın (ismuhu Ahmed) tabiileri uğurlanır.  gidin kendi tapınaklarınızda yiyin herzenizi. 

  • safa27 Kasım 2019 16:09

    akıllanmaz bu millet dünde jet fadılın mağdur haberi vardı her sakallıyı deden sanma. hiçmi beyin yok arkadaş müslümanım diye geçinirsiniz birde okuduğunuz kitapta bile yazıyor son peygamber hz. muhammed sav olduğu okuyorsanız tabi. vay benim güzel memleketim ne günlere kaldık.

  • fatih ak27 Kasım 2019 16:09

    SOYTARI

  • vatandaş27 Kasım 2019 15:48

    ŞU AZİZ NESİNDEN NEFRET ETMİŞİMDİR MEĞER ADAM DOĞRU SÖYLERMİŞ

  • Reeizzci27 Kasım 2019 15:44

    Ateşi bol olsun