E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'yı kızdıracak hamle! Ukrayna NATO'ya katılıyor!---

Rusya'yı kızdıracak hamle! Ukrayna NATO'ya katılıyor!

Rusya'yı kızdıracak hamle! Ukrayna NATO'ya katılıyor!
05 Kasım 2019 - 17:37 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna’nın birliğe katılacağını söyledi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sebati Simez05 Kasım 2019 22:21

    kuzey ırak ta ucusa yasak bölge uygulayan nato kandili ve sincar koruyarak bizden pkk terör yıllar boyu  kolladı ve büyütmedimi.bu nato ya güvenilmez.yarın bir gün bir savaş olsa ilk önce nato kaçar.

  • fafa05 Kasım 2019 21:23

    Ukrayna problemini çözmeden NTO'ya alınmamalı.Sorunlu ülkeler NATO'ya sorun çıkarır. NATO'nun işi sorun çözmek olmamalı.                     NATO'dan çıkıp ne haliniz varsa görün diyeceksin. Bunlar bizim başımıza bela. Üstelik NATO bizi korumaz, PKK'yı destekleyen NATO bizi korur mu?

  • Şimşek05 Kasım 2019 18:52

    Bence hiç iyi bir gelişme değil. Rusya istemeseydi Doğu Almanya birleşemezdi. ABD tarafından Rusya suistimal ediliyor. 450 km Moskovanın ve Kafkasların dibinde ne gerek var Amerikan varlığına. Ukrayna gibi Gürcistanın bazı bölgeleri Rus işgali altında şimdi Gürcüler de mi girecek? Türkiye kanat ülke olmaktan çıkıyor. Bulgar,Yunan sınırına Amerikalılar yerleşti. Artık nükleer füze anlaşmaları yenilenmiyor. Türkiyenin etrafı gittikçe daha tehlikeli olmaya başladı. 

  • Süleyman Kırpak05 Kasım 2019 23:32

    Ne yani sen ülkenden memnun değilsen bırak git ülkenden. Her sorunun bir çözüm üretilir. Kıyamete kadar biz buradayız ama onlar asla olmayacak.

  • Nihat05 Kasım 2019 18:06

    Yine aynı taktikler!  Yine iki ülkeyi karşı karşıya getirip çatışma ortamı yaratmak. İşiniz gücünüz adilik!  Derin devletin soysuz pvn.leri

  • Süleyman Kırpak05 Kasım 2019 18:01

    valla ukrayna ve rusya arasında savas çıkta nato olarak ben şahsen rusya ilel savaşmaya karşıyım.