E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'nın batan amiral gemisinde 40 askerin öldüğü iddia edildi---

Rusya'nın batan amiral gemisinde 40 askerin öldüğü iddia edildi

Rusya'nın batan amiral gemisinde 40 askerin öldüğü iddia edildi
19 Nisan 2022 - 20:13 borsagundem.com

Rusya’daki muhalif medya kuruluşuna konuşan bir Rus askerinin annesi, Rus donanmasının amiral gemilerinden olan Moskova kruvazöründe 40 askerin öldüğünü çok sayıda askerin yaralandığını iddia etti.

Rusya'nın Karadeniz Filosunun amiral gemisi Moskova kruvazörünün 14 Nisan'da batmasının ardından Rusya'nın Nobel ödüllü gazetecisi Dmitry Muratov'un sahibi olduğu Novaya Gazeta bu olayla ilgili yaptığı araştırmaları okuyucularına aktardı.

Moskova kruvazöründe görevli Rus askerlerinin aileler ile yapılan görüşmelere yer verilen haberde, kruvazörde görevli bir Rus askerinin annesinin, oğluyla olaydan sonra görüştüğü aktarılarak, “Moskova kruvazörüne gitmeden önce gizlilik sözleşmesi imzalattılar. Oğlumun görevlilik bilgilerini size anlatamam. Korkuyorum. İnanın çok korkuyorum. Oğlumun güvenliğini düşünmek zorundayım. Oğlum 15 Nisan'da beni aradı. ‘Anne böyle bir zamanda böyle bir karmaşa yaşanacağını düşünmemiştim. Gördüklerimi ayrıntılı olarak anlatamam. Bu çok korkunçtu. 40 kişi öldü birkaç kişi kayboldu. Birçok yaralı var. Yaralıların birçoğunun uzuvları koptu. Büyük patlamalar vardı” ifadelerine yer verildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)