E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya’dan Ukrayna’ya hava üslerini açanlara açık tehdit!---

Rusya’dan Ukrayna’ya hava üslerini açanlara açık tehdit!

Rusya’dan Ukrayna’ya hava üslerini açanlara açık tehdit!
06 Mart 2022 - 19:38 borsagundem.com

ABD, “Ukrayna’ya Polonya savaş uçakları üzerinde çalışıyoruz” dedi, Rusya’dan sert uyarı geldi: Diğer ülkelerin hava üslerinin Ukrayna tarafından kullanılması, söz konusu ülkelerin çatışmaya dahil olması olarak görülecektir.

Rusya-Ukrayna savaşının 11'inci gününde, Rusya’dan tansiyonu daha da yükselten tehdit geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, diğer ülkelerin hava üslerinin Ukrayna Hava Kuvvetleri'nce kullanılmasının, söz konusu ülkelerin çatışmaya dahil olması olarak görülebileceğini açıkladı.

Açıklamanın, ABD Dışişleri Bakanı Blinken’in, “ABD, Ukrayna'ya Polonya savaş uçakları için anlaşma üzerinde aktif olarak çalışıyor” sözlerinin ardından gelmesi dikkat çekti.

Önce Ukrayna'nın savaşa uygun tüm hava unsurlarının imha edildiğini duyuran Rusya Savunma Bakanlığı, devamında diğer ülkelerin hava üslerinin Ukrayna Hava Kuvvetleri'nce kullanılmasına ilişkin kritik bir açıklama yaptı. Sözcü Konaşenkov, "Bu ülkelerin hava üslerinin Ukrayna hava araçları için üs olarak kullanılması ve sonrasında bu araçların Rus Silahlı Kuvvetleri'ne karşı kullanılması, söz konusu ülkelerin silahlı çatışmaya dahli olarak görülebilir" dedi.

Rusya'dan kritik Ukrayna açıklaması

 

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den, Rusya halkına çağrı

 

Rusya: Ukrayna'ya ait askeri üss vuruldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz07 Mart 2022 00:15

    Arkadaşlar, TRT-1 de seyrettiğimiz Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Barbaros ve Destan gibi olmaz günümüz savaşları. Tamam gazda bir yere kadar. O zamanlar düşmanın gözünün içine baka baka savaşırdı ecdadımız. Şimdi öylemi adam düğmeye basıyor atıyor füzeyi hedefi en fazla 2 metre sapmayla havaya uçuruyor. Düşmanı bile göremiyorsun. Ama kendi denginle sahaya çıkarsan şansın olur. Yoksa elin moskofuyla savaşacağım dersen o zaman onun silahıyla silahlanacaksın. Mehmetciği telef etmeyeceksin. bu işler hamasetle olmaz. Nükleerin var mı? Yok. Yeni nesil savaş uçağın var mı? Yok. Stratejik yerleri koruyacak( Keban ve Atatürk barajı, Petkim, Aliağa, Boğaz Köprüleri vb. ) uzun menzilli hava savunma sitemin var mı? Yok. Konvansiyonel ve Balistlik Uzun menzilli veya kıtalar arası füzen var mı? Yok. daha sayamayacağım eksikler varken bu savaş kazanılmaz. Bu Gayretullaha aykırı.

  • baran07 Mart 2022 09:20

    Deme yav!   Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanteri senin elinde galiba!  Zaten biz de savaşa kılıçla gitmeyi düşünüyorduk!  İyi ki söyledin!  Yoksa halimiz nice olurdu!  Bay zübük moskof arıyorsan okyanus ötesine bak!  Kapitalist kahpe arıyorsan zaten orada! Emperyalist  sevici kahpe arıyorsan s400 leri geri verin geri vereceğiz diyen haysiyet fukaralarına bak.  Fetocu zübük seni bir telaştır almış,  bir yerlerin tutuşmuş!  Ne yapsan fayda yok!  O rezil akıbetine doğru akıyorsun!

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ06 Mart 2022 21:58

    o biraz sıkar.

  • azılı solcu06 Mart 2022 20:35

    rusyayı haklı davasında destekliyoruz.solcuların gururu yigit lider putini destekliyoruz.herşey guzel olucak.

  • CAN06 Mart 2022 22:16

    kanında bozukuk var moskof harbinde dedelerimizin ruslar tarafından katlediginden bilgin yok sen pu..sun.

  • İZZET BAŞ06 Mart 2022 21:34

    AMA SENİN GİBİ KORKAKLAR ANCAK YALAKALIK YAPAR TÜRKİYEDEN.......

  • mezarci 06 Mart 2022 19:57

    ha gayret 3un birine dogru