E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan Halep için flaş Türkiye açıklaması---

Rusya'dan Halep için flaş Türkiye açıklaması

Rusya'dan Halep için flaş Türkiye açıklaması
14 Aralık 2016 - 12:28 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Andrey Kelin, Halep konusunda Türkiye ile anlaşmanın, ABD ile anlaşmaktan daha kolay olduğunu söyledi.

Kremlin'in açıklamalarını, RIA haber ajansını kaynak gösteren Reuters duyurdu.

Daha önce Halep'teki gelişmelerle ilgili açıklamada bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Muhaliflerin direnişe önümüzdeki 2-3 gün içinde son vermelerini bekliyorum" demişti.

Halep'te dün akşam Türkiye ve Rusya'nın arabuluculuğunda varılan anlaşma sonucunda, rejim güçleri ile muhalifler arasında ateşkes sağlanmıştı. Ancak Halep'in doğusundaki sivillerin ve muhalif güçlerin anlaşma kapsamındaki tahliyesinde gecikme yaşanırken; Anadolu Ajansı bu sabah ateşkesin rejim güçleri ve Şii milislerce ihlal edildiğini bildirdi.

Şimşek: 80 bin Halepli için çadır kent kuracağız

 

Çavuşoğlu'ndan Halep açıklaması

 

Halep’te ateşkes ihlâli iddiası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biker14 Aralık 2016 17:11

    Hem ABD hem Rusya yo topraklarda yeni oluşumun ana hatlarında anlaştılar bence. Bu kadar insan da detaylar icin feda oluyor. Ne oluşursa oluşsun kukla olacak. Detayı bile oluşumun yapmasına izin vermez bunlar. Oluşum kendi kukla gorevini yapmazsa 2 saniyelik ederler.

  • tabilki14 Aralık 2016 13:31

    Rusya ile anlaşmakta ABD de ile anlaşmaktan daha kolay. Zaten ABD ile anlaşsanda en yakın zamanda seni satacağı kesin. Kürtler kafalarını çok vuracak ya, anlamaları zaman alacak.