E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan flaş Türkiye açıklaması---

Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması

Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması
10 Nisan 2017 - 12:38 borsagundem.com

Rusya Dışişleri, Türkiye'nin Suriye ile olan sınırını güçlendirmek için önemli önlemler aldığını söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Dmitriy Feoktistov, Ankara'nın Türkiye-Suriye sınır hattını takviye ettiğini, Moskova'nın bu faaliyetleri takip ettiğini kaydetti.

Feoktistov, Rus haber ajansı RİA'ya yaptığı açıklamada "Türkiye, malların ve yüklerin taşıdığı Suriye ile Türkiye sınır hattını önemli ölçüde güçlendirdi, biz bunu takip ediyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye, yabancı teröristlerin sınırı geçmesini önlemek amacıyla ciddi tedbirleri almış bulunuyor" şeklinde konuştu.

Türkiye-Suriye arasındaki 911 kilometrelik hudutta görevli Türk askeri; 'Türk Seddi' olarak adlandırılan beton bloklar ile örülen duvarla kapatılan sınır hattında sıkı güvenlik önlemi alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuk batır11 Nisan 2017 02:10

    Sınır namustur. Herşeydir. Köstek araçlarla 6 7 hatta 10 km tüneller kazılabiliyor. Sınır için balon ve 2 km de bir geri kuleden özel teknoloji cihazlarla acilen desteklenmesi lazım. Yer altı tünelleri içinde aynı kulelere sismik cihazlar konmalı. Adamlar tünel kazmış ordu hatta uçaksavar bile geçirdi bu tüneller den. Ruslar bu açıklamayla rehavetimizi istiyorlar. Bu iş zaten çok geri kalmış bir iş. Bitmezse g.doğu ve doğu yangın yeri olabilir. Azmi bırakmayın.