E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan 'charter' seferleri açıklaması---

Rusya'dan 'charter' seferleri açıklaması

Rusya'dan 'charter' seferleri açıklaması
09 Ağustos 2016 - 19:49 borsagundem.com

Rusya Ulaştırma Bakanlığı, Türkiye ile Rusya arasında charter' uçak seferlerinin ne zaman başlayacağı bilgisinin ayrıca açıklanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin arasında geçen olumlu görüşmenin ardından 'charet' seferlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Ruysa Ulaştırma Bakanlığı konuya dair bir açıklama yaptı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada Türkiye'deki güvenlik koşullarını inceleyen Rus heyetin hazırladıkları raporu hükümete sunduğu kaydedildi.

Açıklamada ülkeler arasında 'charter' uçak seferlerinin ne zaman başlayacağı bilgisinin ayrıca duyurulacağı belirtildi.

PUTİN 'AN MESELESİ' DEMİŞTİ
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la St. Petersburg'da bugün gerçekleştirdiği görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında, Ankara'dan Rus turistlerin güvenliğine dair yazılı garanti aldıklarını söylemişti. Putin 'charter' seferlerin yeniden başlaması içinse 'an meselesi' ve 'teknik bir mesele' ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)