E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya bir kayıp daha verdi---

Rusya bir kayıp daha verdi

Rusya bir kayıp daha verdi
22 Nisan 2022 - 08:30 borsagundem.com

Rusya, bir komutanını daha Ukrayna'da kaybetti. Şimdiye kadar en az 8 generalin ve 35 albayın savaşta öldüğü tahmin ediliyor.

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rus ordusunda bir kayıp daha açıklandı. Rus yetkililer, 41 yaşındaki Albay Mihail Nagamov'un öldüğünü doğrularken, Rus haber ajansı Tass, Batı Askeri Bölgesi birliğine bağlı komutanlardan Nagamov'ın 13 Nisan'da savaşırken hayatını kaybettiğini aktardı.

Albayın Moskova yakınlarındaki askeri mezarlıkta toprağa verildiği belirtildi. Ukrayna savaşında ağır kayıplar verdiği söylenen Rusya şu ana kadar Ukrayna'da en az 8 generalini ve 35 albayını kaybettiği söyleniyor.

Ukrayna hükümetine göre Rusya'nın asker kaybı 20 bini aştı. 25 Mart’tan bu yana ölü sayısını güncellemeyen Rusya ise 1351 askerinin öldürüldüğünü belirtti.

Zelenskiy: İşgalciler yaklaşık 500 bin Ukraynalıyı Rusya'ya çıkardı

 

Rusya'dan yaptırım kararı: Zuckerberg de payını aldı

 

Rusya: NATO, Ukrayna'ya silah vererek savaşı uzatmaya çalışıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST22 Nisan 2022 11:01

    Gebersinler hep razaman ayında müslümanları kafirler katlediyorlar idi bir tek bu ramazan ALLAH kafiri kafire kırdırıyor.bu daha bir başlanğıç.