E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRuslar yılbaşı tatili için Türkiye'ye geliyor---

Ruslar yılbaşı tatili için Türkiye'ye geliyor

Ruslar yılbaşı tatili için Türkiye'ye geliyor
21 Aralık 2022 - 09:17 borsagundem.com

Rusların, yılbaşı tatili için seçtiği en popüler yurtdışı destinasyonları Türkiye ve Gürcistan oldu

Rusya’nın en büyük sigorta şirketlerinden VSK tarafından yapılan araştırmaların sonuçları, uzun yılbaşı tatilleri için en popüler yurtdışı destinasyonlarının sırasıyla Türkiye ve Gürcistan olduğunu ortaya çıkardı.

VSK, kış tatili için düzenlenen seyahat sigortası poliçelerinin yüzde 56’sını oluşturan Türkiye’nin yurtdışı tatilleri için tartışmasız lider olduğuna vurgu yaparken, Gürcistan’ın ise tatil sigortası satışlarında yüzde 11 ile ikinci sırada yer aldığı kaydedildi.

Bu iki ülkeyi her biri yüzde 9’luk paya sahip olan Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) takip etti.

Gazetemru'da yer alan habere göre araştırma sonuçları, genel olarak Rusların en yakın yabancı ülkelere seyahat etmeyi planladığını gösterirken, seyahat sigortası poliçelerinin yüzde 31’ini komşu ülkeleri oluşturduğu belirlendi.

Gürcistan’ın yanı sıra Rusların yüzde 6’sı Ermenistan’a ve yüzde 4’ü Kazakistan’a seyahat etmeyi planlarken, Rus turistlerin yalnızca yüzde 1’i Azerbaycan’ı tercih ediyor.

VSK, Rus turistlerin sadece yüzde 12’sinin yeni yıl tatili için ülke içinde seyahat edeceğini gözlemlerken, Rusların yaklaşık yüzde 11’i tatilleri sırasında aynı anda birkaç ülkeyi ziyaret etmeyi planlıyor.

Birkaç ülkeyi ziyaret etmeyi planlayanların en yaygın rotaları Gürcistan-Türkiye ve Gürcistan-Ermenistan olurken, uzmanlar, bu durumun otomobil yolculuklarındaki artış nedeniyle meydana geldiğini vurguluyor.

Rusya'da doğalgaz boru hattında patlama

 

Rusya'dan Yunanistan'a sert uyarı: Tehlikeli planlardan vazgeçin

 

AB, Rusya'ya yeni yaptırımları onayladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )21 Aralık 2022 13:10

    Venazuellali kardesleri bekliyoruz. Paralari dunyada çöp olsada yuzde 3000 eksi yesede, TL karşında degerli artik. Yorummu beğenmeyi lütfen, böylece hayal aleminde yaşayıp, baz etkisi hayalleri ile mutlu mesut yaşayalım ....

  • DIMBIL21 Aralık 2022 11:51

    Bizim erkeklerimizi ve gençlerimiz yaşıkışlı çekici  aranan ve istenen özelliklerde olması ülke turzimine hareket ivmelektedir.

  • Mucise Reis : )21 Aralık 2022 10:23

    Bi düşünün. Paranız 15 kat değerli x avrupa ülkesinde. Ne yaparsınız ? sizde gidersiniz yer içer gelirsiniz. Bedava geliyor... ör: gurcistana cep telefonu için gidip orada2 gün konaklayıp eğlenip telefon alıp ülkemize gelinmesi gibi ucuz ve cazip. Ama sorun şu :D yılbası günü tatil  ve ertesi günde tatil olarak yapan bir ülke değiliz :D herp çalış ha bire çalış aralıksız çalış tatil matil yok : )) hiç bir şeyimiz bulunduğumuz coğrafya ilerler ile ilerleyememiş.  Parası olan tatil yapar, emekli olur, yer içer gezer eğlenir... parası olmayan var olan kıskantan kendisini, ailesini, sevdiklerini bir üst lige çıkartman için en az 30 yıl uşrağır :D bir çoğuda başaramaz. Ülkemizde dengeler bozuldu. parasızlık ve  kaçak göçmenler ile ahlaki çöküntüde hızlanacak her alanda. Ülke tarihleri böyle, tarihi eğitim, bilgi, hukuk, paylaşım vb aşabilirsin.

  • mıysız21 Aralık 2022 09:33

    Başka gidecek ülke kalmadı avrupa kapandı ruslar için