E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus Kozmonot Artemyev, uzay mekiğinin camına Türk bayrağı astı---

Rus Kozmonot Artemyev, uzay mekiğinin camına Türk bayrağı astı

Rus Kozmonot Artemyev, uzay mekiğinin camına Türk bayrağı astı
30 Ekim 2023 - 02:52 borsagundem.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı, Türkiye ve Dünya’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Rus Kozmonot Artemyev, uzay mekiğinin camına Türk bayrağı astı. Artemyev, çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı

Cumhuriyet'in 100. yılı, Türkiye'de büyük bir coşkuyla kutlanırken, uzayda uçuş yapan Rus Kozmonot Oleg Artemyev, uzay mekiğinin camına Türk bayrağı astı. Artemyev, çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı, Türkiye ve Dünya’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Uzayda uçuş yapan Rus Kozmonot Oleg Artemyev, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, Soyuz MS-21 isimli uzay mekiğinin camına Türk bayrağı astı.

Cumhuriyetin 100. yılını uzay mekiğinin camına Türk bayrağı asarak kutlayan Rus Kozmonot Artemvey, videonun altına Türk ezgili bir de fon müzik ekledi.

“ALDIĞIMIZ EN GÜZEL HEDİYE”

Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) Genel Müdürü Halit Mirahmetoğlu da başka bir sosyal medya platformundan, Artemyev’e teşekkürlerini sunarak, “Bu aldığımız en güzel hediyeydi. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu bayrağa sergimizde yer vermekten büyük gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

30 Ekim'de okullar tatil

 

Fener’den Pendikspor’a farklı tarife

 

Türkiye ve Cezayir'den enerji alanında ortaklık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)