E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRTÜK: Sonuçlar, saat 21.00'e kadar yayınlanamayacak---

RTÜK: Sonuçlar, saat 21.00'e kadar yayınlanamayacak

RTÜK: Sonuçlar, saat 21.00'e kadar yayınlanamayacak
14 Mayıs 2023 - 18:08 borsagundem.com

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Şahin, yaptığı açıklamada seçim sonuçlarının YSK'nın aksi yönde karar almadığı takdirde saat 21.00'e kadar yayınlanamayacağını ifade etti

RTÜK Başkanı Şahin, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin sonuçların, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) aksi yönde karar alınmadığı takdirde saat 21.00'e kadar yayınlanamayacağı uyarısında bulundu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin sonuçların, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) aksi yönde karar alınmadığı takdirde saat 21.00'e kadar yayınlanamayacağı uyarısında bulundu.

Şahin, yaptığı açıklamada, YSK kararlarına göre seçim sonuçlarının 21.00'den önce verilmesinin seçim yasakları kapsamında olduğunu hatırlattı.

Ebubekir Şahin, "YSK'nin bu saati daha erkene çekme yetkisi bulunmaktadır. Aksi bir düzenleme duyurulmadığı müddetçe seçim sonuçlarının ekrana getirilmemesi kanuni bir zarurettir." ifadesini kullandı.

Yener: Seçim sorunsuz tamamlandı

Oy kullanma işlemi tamamlandı!

Fatih Erbakan, sandığa Ankara'da gitti

Mansur Yavaş, Çankaya'da oy kullandı: Takdir milletimizin

Şanlıurfa'da iki aşiret üyeleri arasında taşlı sopalı seçim kavgası!

Bahçeli: Türk siyasi tarihinde önemli seçim

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)