E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRosneft şirketinin yöneticisi ölü bulundu---

Rosneft şirketinin yöneticisi ölü bulundu

Rosneft şirketinin yöneticisi ölü bulundu
26 Aralık 2016 - 18:22 borsagundem.com

Rusya'nın devlet enerji şirketi Rosneft Başkanı İgor Seçin'in sağ kolu ve Rosneft yöneticisi Oleg Erovinkin, arabasında ölü bulundu

Rosneft Başkanı İgor Seçin'in sağ kolu Rosneft yöneticisi Oleg Erovinkin, arabasında ölü bulunduğu iddia edildi.

Vatan'da yer alan habere göre; Eski FSB generali, Rosneft şirketinde görevli ve Rusya'da "Kremlin sırlarının koruyucusu" olarak bilinen Oleg Erovinkin'in arabasında ölü olarak bulunduğu iddia edildi.

Erovinkin eksi FSB generaliydi, 4 senedir Rosneft'de üst düzey görevde bulunuyordu. Seçin'in başbakan yardımcılığı döneminde de yanındaydı

Erovinkin için bazı medya kuruluşları "Kremlin sırlarının koruyucusu" tabirini kullanıyor.

Putin'e en yakın isimlerden biri olarak bilinen İgor Seçin, Kremlin'in kararını etkileyen "şahin"lerden biri olarak biliniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sencer26 Aralık 2016 19:43

    Terör olaylarını ruslar dışarıdan bizi izlerken yaşadığı duyguyu şimdi biz onları dışarıdan izleyerek yaşıyoruz acaba putin nasıl bir hamle yaptı da bir haftada başına gelmeyen kalmadı.Ben de diyorum ki amerika putini böyle oyalarken ne yapmayı planlıyor yada yapıyor ? Peki putin neden karşılık vermiyor amerikaya yada karşılığı nasıl verecek ve Türkiye bu krizi fırsata çevirecek mi zamanla göreceğiz.

  • demir26 Aralık 2016 19:23

    noluya la bu rusyaya,,ajanlar işbaşında demekki.