E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriRönesans yeni projesinde 600 daire satışı gerçekleştirdi---

Rönesans yeni projesinde 600 daire satışı gerçekleştirdi

Rönesans yeni projesinde 600 daire satışı gerçekleştirdi
11 Haziran 2018 - 08:35 borsagundem.com

Rönesans'ın Neva Towers projesinde yeni rekor: 600 günde 600 satış gerçekleşti

Türk şirketi Rönesans Holding'in Moskova'daki «residential» gökdelen projesi Neva Towers yeni satış rekorları kırmaya devam ediyor. Renaissance Development,  Neva Towers’ta 20 ay sürede 600 daire satışı yaptı. Böylece, 2019 yılında tamamlanacak projede dairelein yüzde 70’inden fazlası şimdiden satıldı.  

Moscow City gökdelen kompleksinde 2017 yılında “premium” sınıfında yapılan 10 satıştan sekizini Neva Towers’ta satılan daireler oluşturdu. 

Ocak-Nisan 2018 döneminde Moscow City’de bu segmentteki satışların yüzde 90’ı, Moskova genelinde ise yüzde 25’i Neva Towers’ta yapıldı.

Kent merkezinde otoparklı oluşu, etkileyici manzarası ve Rönesans’ın uluslararası deneyimi ile öne çıkan Neva Towers’a Rusya’nın farklı bölgelerinden işadamları, ünlü sporcular, şov dünyasından tanınan isimler ilgi gösteriyor. Projenin müşterilerinin yüzde 10’unu ise yabancılar oluşturuyor.

65 ve 79 katlı iki gökdelenden oluşan Neva Towers’ın, geniş yeşil alanları, özel otoparkları ve havuzu bulunuyor. 

40 metrekareden başlayan dairelerin yer aldığı gökdelenlerin birinin 26 katı ofislere ayrıldı. 

European Property Awards’da “En İyi Çok Katlı Konut Projesi” ve “En İyi Karma Kullanım Projesi” kategorilerinde ödüle layık görülen Moscow City'deki dev proje, ardından International Property Awards’da dünyanın “En İyi Uluslararası Çok Katlı Konut Projesi" olarak seçilmişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)