E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPara PiyasaRK Elektro World'ün devrine onay verdi---

RK Elektro World'ün devrine onay verdi

RK Elektro World'ün devrine onay verdi
10 Eylül 2013 - 10:08 borsagundem.com

Rekabet Kurulu, Electro World'ün yüzde 40 oranında hissesinin DSG European Investment tarafından devralınması işlemine onay verdi

Geçtiğimiz cuma günü İngiliz teknoloji devi Electro World'ün Türkiye operasyonu, Bimeks tarafından 6 milyon TL bedelle satın alınmıştı. Electro World'ün bağlı olduğu İngiliz Dixons Reatil satış işlemlerinin tamamlanması için Esas Holding bünyesinde bulunan hisseleri almak için Rekabet Kurulu'na başvuruda bulundu. Rekabet Kurulu, Electro World'ün yüzde 40 oranında hissesinin DSG European Investment tarafından devralınması ile şirket üzerinde tam kontrolün elde edilmesi işlemine izin verdi.
Rekabet Kurulu, DSG European Investment Limited, Esas Holding A.Ş., Odea İnş. Tur. Yatırımları ve Dış Tic. A.Ş. ve Odesa Geliştirilmiş Polimer Yatırımları ve Dış Tic. A.Ş.'nin ortak kontrolünde bulunan Electro World İç ve Dış Tic. A.Ş.’nin % 40 oranında hissesinin DSG European Investment Limited tarafından devralınması ile şirket üzerinde tam kontrolün elde edilmesi işlemine izin verdi.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Önce hesap sorulsun.10 Eylül 2013 11:03

    önce bmeks deki halka arzdaki zararların hesabı sorulsun. kim ne haksız kazanç sağlamış yargıda hesabını versin.