E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin golünü hakem attı---

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin golünü hakem attı

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin golünü hakem attı
05 Mart 2017 - 23:18 borsagundem.com

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye Osmanlıspor karşısında galibiyeti getiren golde Mehmet Topal'ın topu elle düzelttiğini söyledi

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, karşılaşma sonunda mücadelenin hakemi Alper Ulusoy'u eleştirdi. Mehmet Topal'ın golden önce topu elle kontrol ettiğini ifade eden Dilmen, 'Fenerbahçe'nin golünü Alper (Hakem) attı' diye konuştu.

İşte Rıdvan Dilmen'in 90 dakikayla ilgili ifadeleri:

"F.BAHÇE'NİN ÜRETKENLİK PROBLEMİ VAR"

Fenerbahçe'nin hırsında, arzusunda problem yok. Fenerbahçe'nin problemi üretkenlikte. Savunmacılar ve hücumcular olarak 2'ye ayrılmış bir takım. 4 orta sahayla oynuyor, bu da tek kanatlı hücuma götürüyor. Alper sağ çizgide oynuyor ama solak olduğu için önlemi kolay. F.Bahçe'nin tek kanadı Lens. Osmalı zaten bu ligde her yerde herkesi yenebilecek takım. Kora kor, temaslı oynuyorlar. İki takım da 1 puana razı gibi değil. Maç Fenerbahçe'nin kontrolünde geçiyor ama Osmanlı daha çok pozisyon bulmuş durumda.

"BÖYLE BİR KURAL MI VAR?"

Şimdi F.Bahçe'de Josef de Souza Osmanlıspor'da Pinto karşılıklı sarı kartla oynuyor. Orada atılacak bir oyuncu eksik kalan takımı dezavantajlı yapacak. İkisi de tedbirli oynamıyorlar. Şu da var; hakem ilk 5 dakikada 2-3 sarı kart gerektiren hareketi atladı. Türkiye'de sanki İlk 10 dakikaya kadar sarı kart yasak. Böyle bir kural var galiba. Lens 1. dakikada çekti rakibini diyelim niye kart vermezler? Sadece F.Bahçe için söylemiyorum kaleci ilk yarıda vakit geçiriyor sarı kart çıkmıyor mesela.

"LENS ACISINI İÇİNE ATMIŞTIR"

Toprağı bol olsun. her insana göre değişir. o üzülmüyor mu babası rahmetli olmuş toprağı bol olmi içine atmıştır belki bazı insanlar yapamaz. belki de oynamak ona daha iyi gelecektir.

MEHMET TOPAL'IN VİCDANI EL VERMEDİ

"Fenerbahçe, şampiyonluk yarışından kopmuş olmasına rağmen arzulu oynadı. Ama yetenek problemleri var. Fenerbahçe'nin golünü Alper Ulusoy attı. Mehmet Topal topu elle aldı, 2. sarı karttan atılması lazımdı. Video hakem olsa, izlenmiş olsa, bu gol iptal edilirdi.Mehmet Topal'ın vicdanı gole sevinmeye el vermedi. Gitti, geldi o anda. Hakem, Mehmet Topal'ın elle aldığını göremedi"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)