E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPYD'den flaş Cenevre açıklaması---

PYD'den flaş Cenevre açıklaması

PYD'den flaş Cenevre açıklaması
26 Ocak 2016 - 23:21 borsagundem.com

Cenevre'de 29 Ocak'ta yapılacak Suriye müzakereleri için PYD'ye henüz davet yapılmadığı açıklandı.

PYD Eş Başkanı Salih Müslim, Cenevre'de yapılacak görüşmeler için davet aldığı yönünde Rus basınında çıkan haberleri doğrulamadığı belirtildi. NTV'de yer alan habere göre; Müslim, görüşmelere katılmak için herhangi bir davet almadığını söyledi.

Salih Müslim, "Ayrıca herhangi bir Kürt temsilcinin de davet aldığına yönelik bir bilgisi bulunmadığını" belirtti. Müslim, "Elbette biz içtenlikle görüşmelere katılmak istiyoruz. katılmamamız halinde görüşmelerin başarısızlıkla sonuçlanacağını düşünüyoruz" dedi. PYD Eşbaşkanı "Biz sahada birçok insanı temsil ediyoruz. bizi dışlayarak siyasi çözüm açısından iyi bir şey yapmıyorlar." ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akıllara ziyan27 Ocak 2016 02:20

    ya çok komik ya bunları kale alıp birde dinliyorlarya aklım dumura uüruyor

  • Bika27 Ocak 2016 01:24

    PYD lideri Salih Müslim’in 2014 yılında gizlice Türkiye’ye geldiği ortaya çıkmıştı. Müslim’in Türkiye’ye gelerek başta MİT olmak üzere bazı kritik makamlarla görüşmelerde bulunmuştu.

  • vatansever27 Ocak 2016 01:01

    tarih boyunca kim gucluyse hep onun safina gecmisler ,,,yedigi tabaga pislemeye devam nankor yaratiklar,,bunlarin hakkindan saddam gibileri gelir...

  • vatansever27 Ocak 2016 00:59

    tarihler boyunca onun bunun masaligina yapmislar haaalende ayni

  • turan26 Ocak 2016 23:32

    Sen ermeni köpegisin

  • KARTALAĞABEYLİ26 Ocak 2016 23:32

    BUNLAR AKILLI OLMUŞ OLSALAR TÜRKİYEDE BÖLÜÇÜLÜK DEĞİL BİRLİK VE BERABERLİK BAZ ALNDIĞINDA HER TÜRLÜ BÖLÜÇÜ FALİYETLERE KARŞI OLUP TÜRKİYENİN ÇIKARLARINA ÇALIŞIR VE YURTDIŞI SÖMÜRÜ POLİTİKALARINA =GÜÇLERE HİZMET ETMEZLER..