E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'in nükleer bombardıman uçağı, Ukrayna sınırında---

Putin'in nükleer bombardıman uçağı, Ukrayna sınırında

Putin'in nükleer bombardıman uçağı, Ukrayna sınırında
18 Nisan 2022 - 19:22 borsagundem.com

Moskova kruvazörünün vurulmasının ardından Putin, nükleer bombardıman uçağını Ukrayna sınırına gönderdi

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşta Moskova kruvazörünün Neptün füzeleriyle vurularak batmasının ardından iki ülke arasındaki tansiyon farklı bir seviyeye evrildi. Son olarak Ukrayna ve Rusya sınırına yakın bölgede uçan Rus uçakları arasında nükleer bomba taşıma kabiliyeti olan TU-160 tipi bombardıman uçağının bulunması korkuya sebep oldu.

Ukrayna - Rusya arasındaki savaşta 54. gün devam ederken, Birleşmiş Milletler tarafında açıklanan rapora göre ülkede en az 2 bin 72 sivil hayatını kaybetti, 2 bin 818 kişi yaralandı. Öte yandan 4 milyon 934 bin 415 kişi kişi ise komşu ülkelere geçmek zorunda kaldı.

MOSKOVA KRUVAZÖRÜN VURULMASI SONRASI TANSİYON ARTTI

Ukrayna'nın geçtiğimiz günlerde Neptün füzesiyle Karadeniz'de Rusya'ya ait "Moskova" adlı kruvazör gemisini vurarak batırmasının ardından iki ülke arasındaki tansiyon daha da arttı.

Rusya ve Ukrayna sınırında görülen nükleer bombardıman uçağı korkuya sebep oldu

Bugün ortaya çıkan görüntülerde Batı Rusya'nın Kaluga gölgesi semalarında çok sayıda uçağın uçtuğu görüldü. Rusya ve Ukrayna sınırına yakın bölgede uçan dört savaş uçağı ve bir yakıt ikmal uçağı ile birlikte bir de nükleer bomba taşıma kabiliyeti olan TU-160 tipi bombardıman uçağının bulunması korkuya sebep oldu.

Rusya ve Ukrayna sınırında görülen nükleer bombardıman uçağı korkuya sebep oldu

Nükleer uçağın uçuşuyla ilgili Rusya Savunma Bakanlığı henüz bir açıklamada bulunmadı. Rusya'nın son saldırıları son zamanlarda Kyiv ve Lviv şehirlerinde yoğunlaşmıştı.

Kozyrev: Putin'in nükleer silah kulanmak için tek bir sebebi var!

 

Zelenskiy'den nükleer silah uyarısı

 

Litvanya: Rusya'nın Baltık'ta nükleer silah stoku var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET19 Nisan 2022 09:45

    kendi halkımız dedikleri halka bunu yapanlar başka halklara neler yapmaz. bizdeki Putin seviciler iyi bakmalı. bizi milyonlarca multeci ile vurdu Putin şimdi para için kıvranırken seyrediyor.

  • Mucise Reis ;)18 Nisan 2022 22:47

    nükleeer atması demek,  50 yıl atılan yerde radrasson ve insan yaşamının olmaması demek. iklim koşulları ile etrafına binlerce km yıllarca radyasson demek. ne toprakda ekilen, ne akarsularca içilen ne denizlerde balıklar herşeyin kullanılamaması demek. en büyük zararı Rusya görecek demek. etrafındaki binlerce km mesafenın etkılenmesi demek. o bakımdan kimse nukleeer felan atamaz. Atarsa kimyasal bombalar atar. etkılerı dar alanda ve 1 haftada yok olan kımyasallar. nukleer asla kımse kullanmaz. 

  • Tenten18 Nisan 2022 21:12

    Kiev merkezine yogun bombalama baslarsa putin moskovanin bombalar altinda kalmayacagini mi zannediyor.

  • Hehe18 Nisan 2022 21:07

    Ne geldiyse bunaklardan geldi dunyanin basina