E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'in bir generali daha öldürüldü---

Putin'in bir generali daha öldürüldü

Putin'in bir generali daha öldürüldü
15 Nisan 2022 - 08:32 borsagundem.com

Savaşın 50. gününde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 40. üst düzey askerini kaybetti.

Ukrayna'daki savaşın başladığı günden bu yana çok sayıda üst düzey askerini yitiren Rus lider Vladimir Putin’in 40’ıncı üst düzey kurmayının da öldüğü açıklandı. Sosyal medyadan gelen bilgilere göre Korgeneral Denis Mezhuev, savaşta hayatını kaybetti.

Sivastapol Kızıl Bayrak 1. Motorlu Piyade Birliği’ni yöneten Mezhuev’in ölümünü henüz Moskova doğrulamadı. Fakat Rus şair ve besteci Andrey Kovalev, Mezhuev’in ölüm haberini duyurdu. Kovalev, Mezhuev’e nişan verilmesi gerektiğini ifade etti.

20 binden fazla Rus askeri öldü

Şubat ayının sonunda başlayan savaşta Ukrayna Putin’in 7 generalinin yaşamını yitirdiğini açıklasa da Rusya’nın da yarbay ya da albay olarak görev yapan 33 askerinin öldüğü tahmin ediliyor. Rus yetkililer 50 gündür bunlardan sadece 1’inin ölümünü doğruladı. Savaşın başladığı günden beri Ukraynalı yetkililere göre 20 binden fazla Rus askeri yaşamını yitirdi.(Sözcü)

Lavrov'dan önemli açıklamalar! Kiev, savaşa hazırlık yapıyordu

Savaşın seyrini değiştirecek gelişme

Savaş, pamuk üreticilerini olumsuz etkileyecek

Scholz Rusya'nın "iğrenç savaş suçlarını" kınadı

Rus ordusunun konuşma kayıtları savaş suçlarını kanıtlıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)15 Nisan 2022 12:25

    Ruslar sayısal üstünlüğü çok sever. 45 gün eğitilen askerlerini dahi modern silahlar vererek cepheye gönderir. Ruslar ssbc den veri böyle bir askeri yapılanmada. Karşılarında modern silahlı savaşan güç olunca kayıplarının artması , beklenmedik anda saldırıya ve pusuya düşmeleri büyük şaşkınlık yaratmış durumda... Yöre halkı internet ağları ile rusların askeri noktalarını ukraynalı küçük birliklere bildiriyor. küçük birlikler sivil gibi hakim oldukları şehirlerde taşıması kolay, kıyafet altına dahi gizlenen tankları imha eden silahlar ile hedefleri vurabiliyor. o bakımdan ruslar tanklar ile giridkleri şehirlerde yöre halkının desteğini alamadığı sürece geri çekilecek. ssbc şehir hakimiyeri yapmaz ilerler giderdi ama modern silahla bu rus stratejısını bozdu. internet +sivil hakın haber vermesi önemli. uydu ile işaretlemeler önemli . hafif etkılı silahlar önemli. modern savaş.

  • No problem15 Nisan 2022 10:25

    Ruslarda en ucuz şey insan hayatı, en bol şey subaydır.

  • KILIÇ15 Nisan 2022 09:01

    ukraynada insanlık ölüyor bir general degil bin generalı gebersede azdır. dünya ukrayanaya destek olmalı.