E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: Müzakereleri uzatmak, taleplerimizi artırır---

Putin: Müzakereleri uzatmak, taleplerimizi artırır

Putin: Müzakereleri uzatmak, taleplerimizi artırır
03 Mart 2022 - 17:43 borsagundem.com

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre Putin ile Macron’un savaşla ilgili son durumu görüştü. Putin, Ukrayna ile müzakereleri uzatma girişimlerinin Moskova'nın taleplerinde artışa neden olacağını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’la gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, müzakereler ile ilgili konuştu.

Putin’in görüşmede, Macron’un Ukrayna savaşına yönelik Fransızlara yaptığı konuşmayı eleştirdiği bilgisine yer verilen açıklamada, "Putin, söz konusu konuşmada, Ukrayna yönetiminin 7 yıl boyunca Minsk anlaşmalarını sabote etmesine dair tek bir kelime edilmediğine işaret etti" denildi.

Putin: Koşullar Rusya için asla tehdit oluşturmamalı

Açıklamada, Putin’in, Ukraynalı temsilcilerle müzakereler bağlamında temel yaklaşımları ve koşulları ayrıntılı şekilde özetlediği aktarılarak "Öncelikli koşulların Rusya için asla bir tehdit oluşturmaması için Ukrayna'nın askerden arındırılması ve tarafsız statüsü ile ilgili olduğu teyit edildi" ifadeleri kullanıldı.

'Ne olursa olsun askeri faaliyetler tamamlanacak'

Putin’in, Rus ordusunun Ukrayna’daki askeri faaliyetlerini "ne olursa olsun" tamamlayacağının altını çizdiği görüşmede, "Müzakereleri uzatarak zaman kazanma girişimleri sadece müzakerelerde Ukrayna için Rusya’nın ek taleplerine yol açacaktır" dediği kaydedildi.

Putin nükleer silah kullanmaya karar verirse ne olur?

Liz Truss: Hiçbir Rus bankasının SWIFT'e erişimi olmasın

Binance'ten flaş 'Rusya' kararı!

Rus askerlerinin çantasında ne var?

Irak Merkez Bankası: Rusya ile mali anlaşmalar durdurulsun

Rusya: Ukrayna müzakere istemiyor!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)