E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin, lojistikten sorumlu üst düzey ismi görevden aldı---

Putin, lojistikten sorumlu üst düzey ismi görevden aldı

Putin, lojistikten sorumlu üst düzey ismi görevden aldı
24 Eylül 2022 - 22:28 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, savaşın başından bu yana askeri lojistikten sorumlu olan Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Bulgakov'u görevden aldı. Rusya Savunma Bakanlığı, Bulgakov'un "başka bir göreve" transfer edileceğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin lojistikten sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı Dmitry Bulgakov'u görevden aldı.

Haberturk'ün haberine göre Rusya, Ukrayna'da 6 aydır süren savaşta yaygın lojistik sorunlarının faturasını çıkardı ve lojistikten sorumlu en yüksek rütbeli generalini değiştirdi.

Rus lider Putin, savaşın başından bu yana askeri lojistikten sorumlu olan Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Dmitry Bulgakov'u görevden aldı.

 Rusya Savunma Bakanlığı Telegram'da yaptığı açıklamada, Bulgakov'un yerine Rusya'nın Mariupol kuşatmasını denetleyen Ulusal Savunma Yönetim Merkezi Başkanı Albay General Mihail Mezentsev'in atandığını duyurdu.

Bulgakov'un başka birime yönlendirileceği de ayrıca ifade edildi. Bu karar, Ukrayna genelinde başarısız askeri operasyonlar için ilk faturanın Bulgakov'a kesildiği ve devamının olabileceği olarak yorumlandı.

Rusya'da seferberlikten kaçmanın cezası arttı

Rusya Ukrayna savaşı iki bölgede kilitlendi!

Putin'in bir sonraki adımı 3. Dünya Savaşı mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)