E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: Büyük politikada dostluk yok, devlet çıkarı vardır---

Putin: Büyük politikada dostluk yok, devlet çıkarı vardır

Putin: Büyük politikada dostluk yok, devlet çıkarı vardır
12 Ekim 2020 - 14:25 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'büyük politikada' dostluğun söz konusu olmadığını, bir liderin devletinin ve halkının çıkarlarını düşünmesi gerektiğini ifade etti.

Rossiya 1 televizyonunda konuşan Rusya lideri Putin, "Büyük politikada dost diye bir şey yoktur. Olmamalı. Büyük politikada, siyasi görevini yürüten herhangi birinin temsil ettiği devlet ve halkın çıkarları vardır. Bir ülkeyi temsil eden kişinin öncelikle o ülkenin çıkarlarını düşünmesi gerekir” dedi.

Diğer yandan Putin, liderler de dahil olmak üzere kişiler arasındaki iyi ilişkilerin daima en zorlu sorunları çözmeye yardımcı olduğunu ifade etti.

Putin, "Kişisel düzeyde iyi ilişkiler geliştirilemiyorsa, bu durum ülkenizin çıkarları adına çalışmanızı zorlaştırıyor” ifadelerini kullandı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif12 Ekim 2020 23:23

    büyük lider sayın putin leninden sonra gelmiş en büyük liderdir.türkiyenin yeri de rusyanın yanıdır.ruslar tarih boyunca türkiyenin dostu olmuş kadim bir millettir.türkiye dostluk göstergesi olarak  tatil yörelerimize yakın bir yerde ruslara üs kurması için yer tahsis etmesi çok iyi olur.

  • HAKUKİTO12 Ekim 2020 23:51

    AZ DA GÖZ YAŞI DÖKSEN İNANACAKTIM. OSMANLIDA 1 DÜNYA SAVAŞINDA ERMENİLERİ KİM KIŞKIRTTI VE DOĞU CEPHESİNİ KİM GEREKSİZ AÇTIRDI BİR BAK.. BÖLE 90.000 İNSANIN SEBEPSİZ DONARAK ÖLÜMÜNE KİM SEBEP OLDU BİR BAK, YETMEDİ SAVAŞTA RUSYA İADE OLAN İNSANLARIN KÖPRÜDE NASI KURŞUNA DİZDİRİLDİĞİNE BAK.   SANIRIM İNSANLAR AZ GÜLÜCÜKTE , GEÇMİŞE SÜNGER GİBİ BAKIYOR...YTD.

  • Bika12 Ekim 2020 15:33

    Devletler arasında sürekli dostluk ve düşmanlık olmaz ya da olmamalı, devlet insanları kişisel dostluklarını ülkenin çıkarları üzerinde tutamaz.

  • fafa12 Ekim 2020 14:51

    Ne demek şimdi bu?Dostluk yoksa, insanlık da yok demektir.Zayıf ülkeler karşınızda acı mı çeksin?Ermeni işgaline göz yumuyorsunuz,dillediğiniz yere kadar Azerbaycan'a izin verdiniz,istemediğiniz yerde dur dediniz.Bir gün siz de güçlü bir ülkenin karşısında hesap vereceksiniz.Yüz yıl bile olsa.