E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPrens George, Obama'yı pijamayla karşıladı---

Prens George, Obama'yı pijamayla karşıladı

Prens George, Obama'yı pijamayla karşıladı
23 Nisan 2016 - 11:58 borsagundem.com

Temaslarda bulunmak üzere İngiltere'ye giden ABD Başkanı Barack Obama'yı, üzerinde bornozu ve pijamalarıyla karşılayan Prens George sosyal medyayı alt üst etti

İngiltere’ye 3 günlük ziyarete için giden ABD Başkanı Barack Obama, Londra temasları çerçevesinde kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ve eşi Kate ile bir araya geldi. Kensington Sarayı'nda akşam yemeğine katılan Obama'nın Prens George'la tanıştığı fotoğraflar basına yansıdı. Üzerinde bornozu ve pijamalarıyla Obama'yı karşılayan küçük Prens'in bu fotoğrafı sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi.

İngiliz Kraliyet çifti, Obama ve eşi Michelle'i resmi konutları Kensington Sarayı'nda akşam yemeğinde ağırladı. 

Ziyaretin en dikkat çekici görüntüsü ise Obama'nın Prens George'la tanıştığı fotoğraflar oldu. Üzerinde bornozu ve pijamalarıyla Obama'yla el sıkışan küçük Prens'in bu fotoğrafla ziyaretin yıldızı oldu. Fotoğraf sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi.

Akşam yemeğine Prens William'ın kardeşi Prens Harry de katıldı. Gayrı resmi olarak gerçekleştirilen buluşmayla ilk kez genç Kraliyet üyeleri bir ABD Başkanı'nı ağırlamış oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)