E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPrandelli'nin son kararı---

Prandelli'nin son kararı

Prandelli'nin son kararı
28 Ekim 2014 - 00:46 borsagundem.com

Galatasaray'ın İtalyan hocası Albayrak ile yaptığı toplantıda futbolculardan yakındı. Prandelli, göreve devam edip etmeyeceğine bugün karar verecek

Galatasaray'daki kötü sonuçların sorumlusu olarak gösterilen Prandelli, yönetici Abdurrahim Albayrak ile yaptığı toplantıda futbolcularından yakındı. Oyuncularının yeteri kadar sorumluluk almadığını öne süren İtalyan çalıştırıcı, göreve devam edip etmeyeceğine bugün karar verecek.

Galatasaray'da, 4-0'lık Başakşehir hezimetinin ardından teknik direktör Cesare Prandelli ile yeni yönetici Abdurrahim Albayrak arasında gerçekleşen toplantının detayları ortaya çıktı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde saat 00.30'a kadar süren toplantıda Prandelli 'şimdilik' devam kararı alırken, İtalyan çalıştırıcı son derece mutsuz, üzgün, en kötüsü de umutsuzdu. Kısacası Prandelli gitmeye çoktan razı.

'FUTBOLCULAR SORUMLULUKTAN KAÇIYOR'

Cesare Prandelli camiada büyük heyecan yaratan toplantıda, Abdurrahim Albayrak'a futbol takımı ile ilgili bazı şikayetlerini anlattı. Bunları 2 maddede özetleyecek olursak;
1-) Futbolcuları yeteri kadar sorumluluk almıyor.
2-) Geçen sezonkinden daha hızlı ve agresif oynayan bir Galatasaray istiyorum. Ancak futbolcular eskisi gibi 4-4-2'de ısrar ediyor.

'TAMAM YA DA DEVAM' DİYECEK

Prandelli bunları dile getirdikten sonra bir de şart koştu:
"Futbolcular ve yeni yönetim daha fazla sorumluluk alırsa göreve devam ederim."
Abdurrahim Albayrak'ın takımda gördüğü sorunları ve beklentileri anlatmasının ardından taraflar 'şimdilik devam' kararı aldı. 

Ancak Prandelli'nin son kararını vermek için salı gününü (bugün) beklediği ifade edildi. Abdurrahim Albayrak bugün Florya'da futbolcular ve teknik heyetle bir toplantı yapacak. Prandelli de bu toplantıdan çıkacak sonuca göre 'tamam ya da devam' diyecek. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)