E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolitika ve ekonomi gündemi---

Politika ve ekonomi gündemi

Politika ve ekonomi gündemi
05 Kasım 2013 - 00:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, Norveç Kralı Harald'ı ağırlayacak. Kral, Başbakan Erdoğan ile de görüşecek. Başbakan resmi ziyaret için Finlandiya'ya gidecek

Norveç Kralı 5. Harald ve Kraliçe Sonja Ankara'da
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kral Harald ve Kraliçe Sonja'yı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından, Gül ve Harald, ortak basın toplantısı yapacak. Gül, Kral 5. Harald ve Kraliçe Sonja onuruna akşam yemeği verecek. (Ankara/10.45/11.00/11.30/12.30/19.30)
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kral 5. Harald ile Başbakanlık Resmi Konut'taki çalışma yemeğinde bir araya gelecek. Bakan Fatma Şahin, Kraliçe Sonja'nın temaslarına eşlik edecek, Bakan Zafer Çağlayan, Başbakan Erdoğan'ın yemeğinde bulunacak, Bakan Taner Yıldız, heyetler arası görüşmelerde yer alacak,  (Ankara/14.00)
NATO Parlamenter Asamblesi Başkanı Bayley Ankara'da
- Cumhurbaşkanı Gül, Hugh Bayley ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Hugh Bayley ile görüşecek. TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Bayley ile bir araya gelecek. (Ankara/14.00/TBMM/11.30/Ankara/16.30)
Cumhurbaşkanı Gül, Cer Modern'de Munch/Warhol Sergisi'nin açılışına katılacak. (Ankara/16.00)
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Dünya Ehl-i Beyt Vakfının geleneksel Muharrem iftarına katılacak. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de iftarda yer alacak. (Ankara/16.51)
Başbakan Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Finlandiya'ya hareket edecek. Erdoğan'a, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu eşlik edecek. (Ankara/17.00)
AK Parti, CHP, MHP ve BDP TBMM grupları toplanacak. (TBMM/11.15/13.30/10.30/12.30)
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İnegöl Belediyesini ve MODEF EXPO 2013 Fuarı' ziyaret edecek, İnegöl 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde de incelemelerde bulunacak. (Bursa/10.30-15.00)
AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AB katılım müzakerelerinde Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu faslının açılacağı hükümetler arası konferansa katılacak.
- Bağış ve Yılmaz, AB Dönem Başkanı Litvanya'nın Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius ile görüşecek ve  İzmir Expo 2020 Genel Sekreterliği tarafından verilen tanıtım yemeğine katılacak. Bağış ayrıca, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen AB'de Gençlik ve Sosyal İnovasyon Semineri'nde konuşma yapacak. (Brüksel)
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye-Sudan Karma Ekonomik Komisyonu’nun 13. dönem toplantısı dolayısıyla bulunduğu Sudan'da temaslar gerçekleştirecek. (Sudan)
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Google Kıdemli Başkan Yardımcısı Vint Cerf ile Bakanlığının yeni açılan resmi YouTube kanalının ilk canlı yayın sohbetini, teknoloji, yatırım ve medya dünyasının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirecek. (Ankara/14.00)
TBMM Genel Kurulu'nda, parti gruplarının verdiği sporda dopingle ilgili Meclis araştırması açılması önergeleri görüşülecek. (15.00)
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Diyanet İşleri Başkanlığı, Basın, Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, RTÜK'ün de arasında bulunduğu 11 kurumun 2014 yılı bütçeleri ele alınacak. (10.00)
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığının düzenlediği partiye katılım törenine katılacak. (İstanbul/19.30)
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)