E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK/YPG ile DEAŞ arasında çatışma---

PKK/YPG ile DEAŞ arasında çatışma

PKK/YPG ile DEAŞ arasında çatışma
22 Ocak 2022 - 13:41 borsagundem.com

Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin işgali altındaki Haseke şehrinde DEAŞ'lı teröristler sözde cezaevi olarak kullanılan bir binaya baskın düzenledi.

Binada tutulan 5 bin DEAŞ'lı teröristi kurtarmak için yapılan baskında önce bomba yüklü bir araç infilak ettirildi, ardından da çatışma başladı. Yakınlardaki bir petrol şirketine ait tankerler de havaya uçuruldu.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Firar eden DEAŞ'lı teröristlerle PKK/YPG'li teröristler arasındaki çatışmalar Guveyran, El-Neşva ve Hoş El-Baar mahallerinde devam ediyor. Özellikle sözde cezaevinin bulunduğu Guveyran mahallesinde DEAŞ'lı teröristlerin bazı evlere girerek içerideki sivilleri rehin aldıkları belirtiliyor.

Çatışmalar nedeniyle yüzlerce sivil bölgeyi terk ediyor.

Avaşin'de 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

İstanbul'da DEAŞ operasyonu; 10 gözaltı

 

12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Açıkça22 Ocak 2022 16:22

    Ne çatışması Yahu? Yalan dolan hepsi!  Bu zavallı ülke artık bu soytarıların tiyatro sahnesine döndü!  Amerika orada bu şerefsiz güruhun varlığına bahane uydurmak için böyle olaylar kurguluyorlar.  Türk Askerinin adı bile bunları kuyruk sokumuna kadar  uyuşturuyor korkudan!