E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'ya hava operasyonu başladı---

PKK'ya hava operasyonu başladı

PKK'ya hava operasyonu başladı
06 Eylül 2015 - 23:21 borsagundem.com

Hakkari Dağlıca'daki terör saldırısının ardından başlatılan hava operasyonlarında ilk etapta hedeflenen 13 nokta vuruldu

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının ardından belirlenen 13 noktaya düzenlenen hava operasyonunda çok sayıda terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda belirlenen 13 noktaya hava operasyonu düzenlendi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dağlıca bölgesindeki terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcı zırhlı araçların geçişi sırasında infilak ettirildi. Teröristlerin saldırısı üzerine başlatılan operasyonlarda kara ve hava operasyonlarına ağırlık verildi. 

Hava şartlarının elverişsiz olmasına rağmen F-16 ve F-4 uçaklarıyla, terör örgütü gruplarına yönelik 13 hedef noktasının vurulduğu ve çok sayıda terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Marko paşa07 Eylül 2015 00:35

    EvEt dağı taşı yerli bombayla bombalar sonra 72 pkk öldürdük dersiniz öncekiler gibi kimse inanmıyor artık yazık vergilerle yapılan muhimmata

  • Demir06 Eylül 2015 23:36

    Bugün vur yarın bekle 10 şehit tekrar vur Bunlara dur bekle yapmayın sonunu na kadar her gün her dakikada vurun para lazım diyorsanız bu millet onu da bulur yeter ki bu kansız lardan hesap sorulsun sonuna kadar sorun acimayin