E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'nın yalan haberle propaganda oyunu tutmadı---

PKK'nın yalan haberle propaganda oyunu tutmadı

PKK'nın yalan haberle propaganda oyunu tutmadı
07 Nisan 2021 - 00:20 borsagundem.com

"Suriye'nin kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait gözlem noktası yakınlarında mayın patlaması sonucu şehit ve yaralıların olduğuna" yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Suriye Haseke kırsalında TSK'ya ait gözlem noktası yakınlarında mayın patlaması sonucu şehit ve yaralıların olduğuna dair haberler gerçeği yansıtmıyor.

İDDİALAR DOĞRU DEĞİL

Güvenlik kaynaklarınca, sosyal medyada, "Haseke kırsalında TSK'ye ait gözlem noktası yakınlarında mayın patlaması sonucu şehit ve yaralıların olduğuna yönelik" iddiaların doğru olmadığı açıklandı.

"KESİNLİKLE GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

Yapılan açıklamada, "Suriye Haseke kırsalında Türk Silahlı Kuvvetlerine ait gözlem noktası yakınlarında mayın patlaması sonucu şehit ve yaralıların olduğuna dair haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim07 Nisan 2021 04:18

    Kripto  Kemal in kankaları da palavracı!  Darbe niyetli  bunakların planı geri tepince Kripto Kemal yine  çıldırdı.  Bu zevat  Doğu  Perinçek kadar dahi bu vatana aidiyet göstermemiştir.  Yazıklar olsun sana Kemal.