E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'nın Norveç sorumlusuna MİT operasyonu---

PKK'nın Norveç sorumlusuna MİT operasyonu

PKK'nın Norveç sorumlusuna MİT operasyonu
03 Ağustos 2019 - 10:59 borsagundem.com

Norveç'te sorumlu düzeyde faaliyet gösteren PKK/KCK'lı terörist M.S, MİT ve emniyetin ortak operasyonuyla Bursa'da yakalandı.

PKK/KCK'nın Avrupa'daki örgütsel faaliyetlerinin organize edilmesinden sorumlu olduğu belirlenen terörist M.S, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet birimlerince düzenlenen ortak operasyonla Bursa'da yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, Norveç'te PKK/KCK adına sorumlu düzeyde faaliyet gösteren M.S, bir süre önce Türkiye'ye giriş yaptı. PKK'lı terörist, örgüt iltisaklarının tespit edilebilmesi amacıyla MİT ve emniyet birimlerince takibe alındı.

PKK/KCK'nın Avrupa'daki örgütsel faaliyetlerinin organize edilmesinden de sorumlu olduğu belirlenen M.S, yurt dışına kaçma şüphesi oluşması üzerine 27 Temmuz'da MİT ve Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Bursa'da gözaltına alındı. 

M.S, emniyetteki sorgusunun ardından 31 Temmuz'da çıkarıldığı mahkemece "PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6605 Ağustos 2019 12:14

    Bu ülkenin akıllı insanlarının 15 temmuzdan önce neden MİT başkanının, Genel Kurmay Başkanının ayağının kaydırılmaya çalışıldığını anlamış olacağını, bundan sonraki dış güç operasyonları ve alet olan iç güçleri iyi değerlendireceğini umuyorum.  

  • Ryu ken 04 Ağustos 2019 15:57

    Yanlış yapmış.. Resimdekileri araştırıp emin okunduktan sonra öldürmesi gerekirdi.

  • Hasanby03 Ağustos 2019 18:12

    MİT'imizi kutlarım. İsterlerse yapamayacakları yok. Ancak şuna hala kırgınım.Madımak Oteli faillerinden biri,(  hakkında interpolden kırmızı bültenle arama kararı olanlardan ) polonya sınırında yakalandı. İstenen belgeler zamanında gönderilmediği için ( öyle okumuştum ) caniyi salıvermişlerdi. Unutamıyorum. Suriyeliler de Ülkemden gönderilmeden bana huzur,uyku yok. Bize yok, onlara var, fakirim sürünür, onlar memleketine gidip bayram yapar, sonra tekrar buraya döner. Var mı böyle bir dünya ya :(  :(  :( 

  • asiye03 Ağustos 2019 17:31

    şunların suratlarını bir bakın hiç insana benziyen bir tarafları varmı topunun allah belasını versin

  • D103 Ağustos 2019 11:56

    MİT'in 3-4 yıldır hem yurt içinde hem yurt dışında yaptığı operasyonlar taktire şayan... Önceden CIA, Mossad gibi istihbarat teşkilatları böyle operasyonlar yapabilirdı o dönemler bizim MİT ise irticayla mücadele kapsamında karısı başörtülü memuru yakalardı... Şimdi maşallah teröristlere kök söktürüyor.... Demek ki Recep Tayyip Erdoğan'ın bir bildiği varmış ki Hakan Fidan'a sahip çıkmış. Helal olsun.

  • neyyy03 Ağustos 2019 12:35

    sayın hocam 15 temmuzde cumhurbaşkanımız, feto ayaklanmasını nereden öğrendi? ben ona bakarlım. fetonun örgütlerinmesi olurken nerededei? ben ona bakarım. Şimdi var olan teknolojık gelişmeler, tüm ülkelerin istihbarat ve takip sistemini geliştirmiştir.teknolojolinin imkanı bu. cep telefonundan kardeşimi anlık yerini görebiliyorum. otomobilimi pc den izleyeniliyorum.teknoloji ucuzluyor, millet uydulardan izleme imkanı buluyor vb. vb.

  • Mahallenin Delisi03 Ağustos 2019 11:30

    Bayram öncesi bayram şekeri gibi bir paketleme olmuş. Ellerinize sağlık...Pek bir keyiflendim...