E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'nın kaçırdığı 15 işçi serbest bırakıldı---

PKK'nın kaçırdığı 15 işçi serbest bırakıldı

PKK'nın kaçırdığı 15 işçi serbest bırakıldı
25 Temmuz 2015 - 11:49 borsagundem.com

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK terör örgütü 15 işçiyi kaçırdı. Termik santralde görevli 15 işçi, bir süre sonra serbest bırakıldı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde termik santrale kömür çıkaran bir şantiyeyi basan bir grup PKK'lı terörist, 6 iş makinesini yaktıktan sonra 15 işçiyi kaçırdı. Termik santralde görevli 15 işçi, bir süre sonra serbest bırakıldı.

Silopi'nin Görümlü ve Çalışkan beldeleri arasındaki Cudi Dağı'nda bulunan Silopi Elektrik A.Ş.’ye ait termik santrale kömür çıkartan özel bir şirketin şantiyesi bugün sabah saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından basıldı. Şantiyede bulunan 6 iş mikinesini yakan terörist grup daha sonra, şantiyedeki 15 işçiyi de yanlarına alarak uzaklaşmış, olayın duyulmasından sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmıştı. Aynı şantiyeyi 4 gün önce de basan PKK'lı teröristler iş makinelerini ateşe vermiş, kaçırdıkları 2 işçiyi ise daha sonra serbest bırakmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okn25 Temmuz 2015 11:57

    yavv gözüsevdiklerim yaklaşma istikametlerine bi pusu atınn termal kameralı takılı silahlarıız yok mu gele namussuzu indirinn

  • Gundemci başı naciye25 Temmuz 2015 11:55

    Kedi kaçırmıştir onları trafoya sokup bir hafta sonra çok büyük uğraş sonrası saliverirler devletimiz çok yaşa