E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'lılar ile asker arasında çatışma---

PKK'lılar ile asker arasında çatışma

PKK'lılar ile asker arasında çatışma
27 Temmuz 2015 - 22:07 borsagundem.com

Çaldıran-Doğubayazıt arasındaki Tendürek Geçidi'nde yol keserek bir tırı ateşe veren teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı

Alınan bilgiye göre, Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri arasında bulunan TendürekGeçidi'nde yol kesen terör örgütü PKK üyeleri, Doğubayazıt istikametine giden 25 LU 307 plakalı tırı durdurdu.

Sürücüsünü indirdikten sonra aracı ateşe veren teröristler, olayın haber alınması üzerine bölgeye giden güvenlik güçlerine roketatar ve uzun namlu silahlarla saldırdı.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan kısa süreli çatışma sonrası teröristler kaçtı. Olayın ardından Van ve Ağrı'dan çok sayıda takviye kuvvetin gönderildiği bölgede, teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Bu arada, çatışma nedeniyle ulaşıma kapatılan karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

Doğalgaz boru hattına saldırı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde doğalgaz boru hattına saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Doğubayazıt ilçesi Türkiye-İran karayolunun 23. kilometresi Hallaç mevkinde meydana geldi. Türkiye-İran doğalgaz boru hattına kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası meydana gelen patlamada vanaların hemen kapatılması sonucu yangın söndü. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cüneyt27 Temmuz 2015 22:38

    çatışma çıktı tamam da neden bunlardan bir kaçını öldüremiyoruz hatta yüzlerce pkk leşi var haberi alamıyoruz ? havayamı ateş açıyorlar askerler ?