E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPınar yeni yatırımlar yapacak---

Pınar yeni yatırımlar yapacak

Pınar yeni yatırımlar yapacak
04 Şubat 2014 - 06:39 borsagundem.com

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Pınar‘ın yeni yatırımlarla dünya markası olma yolunda ilerlediğini açıkladı

Türkiye’nin süt ve süt ürünleri ihracatının yüzde 22’sini tek başına gerçekleştiren Pınar’ın yaptığı anlaşmalarla 40’tan fazla ülkeye ihracat yaptığı bildirilirken, grubun, 2013 yılında özellikle Kuzey Irak ve Azerbaycan’da önemli başarılara imza attığı bildirildi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Pınar’ın bir dünya markası olma yolundaki kararlılığın altını çizerek, “Bir yandan Türkiye’de öncü ve yenilikçi duruşumuzla büyümeye devam ederken, diğer yandan rotamızı yurtdışına çeviriyoruz. Hedefimiz, her yıl bu bölgeye yaptığımız  ihracat ciromuzu en az yüzde 20 büyütmek. Bu amaç doğrultusunda, yurt dışında gerçekleştirdiğimiz iletişim çalışmaları ve reklamlarla markamıza yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘Büyüdüm’e yeni yorum

 2013 yılında Kuzey Irak ve Azerbaycan’da yoğun iletişim çalışmaları yürüttüğünü bildiren Pınar, reklam filmi ‘Büyüdüm’ün ile her iki ülkede de büyük beğeni topladığını açıkladı. Açıklamada, “Yapılan iletişim çalışmalarıyla marka ve ürünlerinin bilinilirliğinde 3 kattan fazla artış sağlayan Pınar, tüm bu faaliyetlerin sonucunda Irak’ta satışlarını yüzde 38 oranında artırmayı başardı.
Pınar, Azerbaycan’da ise kasımda başlattığı iletişim çalışmalarını televizyon, dış mekan reklamları ve sponsorluk çalışmalarının ağırlıkta olduğu bir iletişim planıyla yürütüyor. Azerbaycan’daki iletişimi promosyon ve tadım etkinlikleriyle destekleyen Pınar’ın cirosunda 2013 yılında yaklaşık yüzde 20 büyüme meydana geldi” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 23,68
En Yüksek: 24,22
En Düşük: 23,40
Değişim 1,20 %
FK: 0,00
PD / DD: 6,19
İşlem Hacmi 19.697.828
Toplam Adet: 827.163
Ağırlıklı Ort.: 23,85
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)