E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nden acı haber: Bir teğmen şehit düştü---

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nden acı haber: Bir teğmen şehit düştü

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nden acı haber: Bir teğmen şehit düştü
19 Nisan 2022 - 23:38 borsagundem.com

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucu Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik 17 Nisan gecesi itibarıyla karadan ve havadan Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyon bölgesinden dünün ardından bugün de bir acı haber geldi.

MSB BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olduğunu açıkladı. MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P. Tğm. Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur. Bölgede hava kuvvetleri ve ateş destek vasıtaları desteğinde operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nden kahreden haber! Bir piyade teğmen şehit düştü

DÜN DE BİR ŞEHİDİMİZ VARDI

Dün, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde EYP patlaması sonucu Üsteğmen Ömer Delibaş yaralandı. Üsteğmen Delibaş, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen şehit oldu. Şehit Delibaş'ın acı haberi Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Evli 1 çocuk babası olan şehit Delibaş, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nden acı haber: 1 subayımız şehit düştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş20 Nisan 2022 09:18

    Ülke halkının en büyük problemi ekonomi ise ikincisi de sığınmacı ve göçmenlerdir. ülkeyi adeta istila ettiler  iktidarın bunlara karşı yumuşak tavrı ve kolaylık tanıması  ise her yerden çıkarılan bunların ülkemize yüklenmesine sebep oldu. Artık her yerdeler ve bekamıza büyük tehdit oluşturmaya başladılar. Bu durumun vehametini ne iktidar nede muhalfet görüyor. Bir tek Zafer partisi bu konuyu takip ediyor. Bakın görürsünüz yakında bu partinin oyları ve seçmen tabanı çok artar. Halk buraya sığınacaktır. Göçmen sorunu artık insan hakları veya duygusallığın çok üstüne çıkmıştır. AB 43 göçmen için yasa çıkarır, sınırlarını kapatırken,  ülkemiz açık kapı denilen gudubet politika ve ensar masalıyla kevgire dönmüştür. TC tarihinin en karanlık döneminden geçmekteyiz.

  • baran20 Nisan 2022 12:21

    Ya ne demezsin orada çatışmalar laf olsun diye yapılıyor zaten!  Mal oğlan ahlaksız bak orada şehidimiz var hayvan!  Önce bir Allah rahmet eylesin de!