E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Pedro Fenerbahçe'de ilk idmanına çıktı ---

Pedro Fenerbahçe'de ilk idmanına çıktı

 Pedro Fenerbahçe'de ilk idmanına çıktı
23 Temmuz 2022 - 11:12 borsagundem.com

Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürürken, Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 27 Temmuz Çarşamba günü sahasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı.

Sahada çabukluk hareketleriyle devam eden idman, taktiksel ve bireysel organizasyonlarla tamamlandı.

İtalya temsilcisi Cagliari'den transfer edilen Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.

Mert Hakan Yandaş ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli takım, yarın yapacağı idmanla Dinamo Kiev müsabakasının hazırlıklarına devam edecek

Joao Pedro resmen Fenerbahçe'de!

Vedat Muriqi'den Fenerbahçe'ye de kazandıran imza

Fenerbahçe'nin Marcelo hamlesi boşa çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Avrupa daki başarı23 Temmuz 2022 12:52

    Başta iki tane herkesin bildiği narsist teknik direktörün ve yeteneksiz bazı diğer  türk teknik direktörlerin sayesinde, son on yılda Türk futbolu avrupa sıralamasında dibe vurdu. Hiç unutmam başakşehir, avrupa kupası maçında kazanma ihtimali olan maça , Abdullah avcı  ligleri düşünerek tamamen yedekler ile çıkmıştı. bu kadar vizyonsuz bir teknik direktör olduğunu o zaman göstermişti. ve o yıl şampiyon da olamamıştı. Ben buradan fedaraşyona sesleniyorum. avrupa kupası GRUP MAÇLARINDA DIŞ SAHADA KAZANAN TAKIMA BİR PUAN ,İÇ SAHADA İKİ MAÇ KAZANAN TAKIMA YİNE BİR PUAN verilirse avrupa kupalarına teknik direktörlerin elensek te kurtulsak gözüyle bakmaları vizyonsuzluğundan arınmalarını sağlayacağını düşünüyorum