E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemParti Meclisi'nden Sarıgül'e onay ---

Parti Meclisi'nden Sarıgül'e onay

Parti Meclisi'nden Sarıgül'e onay
03 Kasım 2013 - 18:45 borsagundem.com

CHP Parti Meclisi, Mustafa Sarıgül'ün partiye dönüşüne onay verdi.

CHP'nin Parti Meclisi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hakkındaki disiplin kurulu kararının kaldırılması hakkında karar verecekti. Parti Meclisi'nden beklenen karar çıktı.
CHP'Lİ 10 ÜYE RET OYU KULLANDI
CHP’li 10 üye ret oyu kullanırken, 44 üye Sarıgül için kabul oyu kullandı. Verilen karar sonucunda, Mustafa Sarıgül'ün partiye dönüşüne onay verildi.
BAYKAL'CILAR HAYIR DEDİ
CHP'de eski genel başkan Deniz Baykal'a yakınlığı ile bilinen bazı isimlerin Sarıgül'e Parti Meclisi'nde karşı çıkacağı bekleniyordu. İsimleri henüz netleşmese de o 10 ismin bu kişiler olduğu tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yakali 03 Kasım 2013 23:55

    sarigulu cani gonulden desteklerim bu is burada bitmez diyorum chp nin basin da gormek istiyorum insallah o da olacak kisa zaman da chp ye yeni bir imaj lazim

  • neden03 Kasım 2013 21:58

    CHP baskanligina dogru sayin sarigülü destekliyoruz.

  • kamildura03 Kasım 2013 21:12

    Sarigulhosgeldingulgulekilicdaroglu...kasetsiz...

  • ARTIK İLERİ .03 Kasım 2013 20:01

    Sayın mustafa sarı gül ben fulyadan koptum başka yerlere geçtim ama seni sonuna kadar destekleyeceğiz en son oylarımızı AKP ye vermiştik ama şimdisadece senin gittiğin partiye yani CHP tisine oylarımızı atacağız.hem BELEDİYE seçimlerinde hemde GENEL SEÇİMLERDE.bu ezilen MİLLETİN inşallah neğferi olacaksınız.eğer geldiğinizdede bunlardan hesap sormazsanız işte ozamandabizler sandık başında sizlerden hesap sorarız.

  • xxxxx03 Kasım 2013 19:50

    chpli 10 üye ret demiş,ülen chp meclisinde tabii ki chpli oy verecek,akpli fet-kabul diyecek değil ya,ne yazdığınızı bilerek yazın,veya bilen birilerine yazdırın şu metinleri.