E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPara piyasası fonlarında son bir yılın en fazla kazandıranları---

Para piyasası fonlarında son bir yılın en fazla kazandıranları

Para piyasası fonlarında son bir yılın en fazla kazandıranları
25 Mayıs 2023 - 12:37 borsagundem.com

Son bir yılda en fazla kazandıran 10 para piyasası fonunda getiriler yüzde 22,46 ile yüzde 26,15 arasında değişti. İşte en fazla kazandıran para piyasası fonları.

BORSAGUNDEM.COM

Son altı ayda en fazla kazandıran para piyasası fonu Neo Portföy Birinci Para Piyasası Fonu oldu. Fonun getirisi yüzde 26,15 oldu.

Fonbul.com’dan derlediğimiz verilere göre en fazla kazandıran 10 Para Piyasası Fonu:1) Neo Portföy Birinci Para Piyasası Fonu, 2) Nurol Portföy Para Piyasası (TL) Fonu, 3) Hedef Portföy Para Piyasası (TL) Fonu, 4) Azimut Portföy Para Piyasası (TL) Fonu, 5) Rota Portföy Para Piyasası (TL) Fonu, 6) Ziraat Port. Başak Para Piyasası (TL) Fonu, 7) Fiba Portföy Para Piyasası (TL) Fonu, 8) Ak Portföy Üç. Para Piyasası (TL) Fonu, 9) Aktif Portföy Para Piyasası (TL) Fonu, 10) Phillip Portföy Para Piyasası Fonu oldu.

SON BİR YILDA EN FAZLA KAZANDIRAN PARA PİYASASI FONLARI

Her fonun kendi hikayesi ve risk profili bulunmaktadır. Yatırımcıların, tercih ettikleri fonları dikkatlice incelemek, yönetim stratejilerini anlamak ve riskleri değerlendirmek önemlidir. Getiri oranları geçmiş performansı yansıtırken, gelecekteki getirileri garanti etmez. Yatırım yapmadan önce uzmanlardan danışmanlık almak ve kendi yatırım hedefleriniz doğrultusunda karar vermek önemlidir.

Adabank ihalesinde AHL Ahlatcı Finansal Yönetim’den 215 milyon TL teklif

 

Orhun Kartal hisselerini devretti

 

17 şirketten geri alım

 

Bugün 3 hissenin fiyatında düzeltme olacak

 

İzmir Demir Çelik ve Mepet sorusu

 

Günün önemli şirket haberleri 25/05/2023

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)