E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPakistan'da şehit polisler turnuvasında bombalı saldırı---

Pakistan'da şehit polisler turnuvasında bombalı saldırı

Pakistan'da şehit polisler turnuvasında bombalı saldırı
13 Nisan 2021 - 20:57 borsagundem.com

Pakistan'ın Belucistan eyaletinde şehit polisler için tertip edilen futbol maçına yönelik bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 12 kişi yaralandı.

Yetkililer, Pakistan'ın Hub ilinin Allahabad kasabasında bir futbol maçı sırasında patlama meydana geldiğini belirtti.

Futbol sahasına el yapımı patlayıcı yerleştirildiğini aktaran yetkililer, patlamada ilk belirlemelere göre 2'si ağır 12 kişinin yaralandığını açıkladı.

Öte yandan yetkililer, söz konusu maçın, şehit polisler için düzenlenen bir turnuvanın final karşılaşması olduğunu kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Pakistan’da terörle mücadele mahkemesi yargıcı öldürüldü

 

Pakistan'da otobüs devrildi: 10 ölü, 35 yaralı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sss14 Nisan 2021 23:27

    Canikli bey,asyabank6 hisse senedi sahipleri için ne yaptınız acaba,,kılınızı kıpırdattınız mı?Kaç yıldır paramızı almayı bekliyoruz

  • SKılıç 14 Nisan 2021 23:18

    Bir vatandaş olarak özetle beceriksiz antidemokratik ve hukuksuzluk yönetimden dolayı yabancı yatırımcının kaçışı yerli yatırımcının tl ye güven duymaması ve faizin siyasi baskıyla düşük tutulmasının faturası 128 milyar dolar rezerv bitincede faiz fırladı zaten en saf ve temiz hesaplamam

  • Bi de Cehalet demiş14 Nisan 2021 08:24

    Merkez bankası eski başkanı Durmuş Yılmaz yazısını okudum alıntıladım➡️ "Merkez Bankası dövize müdahale ettiğinde, alış veya satış yönünde müdahale ettiğinde ticaret kurallarına aykırı olarak ⚠️düşükten döviz satabilir, pahalıdan döviz alabili. Bu, hedeflenen makro ekonomik amaçlarla uyumludur." yani Canikli'nin açıklamasında ki 7. Madde buna ters olmuş..