E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPakistan'da 2 kişide koronavirüs tespit edildi---

Pakistan'da 2 kişide koronavirüs tespit edildi

Pakistan'da 2 kişide koronavirüs tespit edildi
26 Şubat 2020 - 21:18 borsagundem.com

Pakistan Sağlık Bakanı, ülkede ilk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları görüldüğünü açıkladı

Pakistan'da ilk kez yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları görüldüğü bildirildi. Sağlık Bakanı Zafer Mirza, Twitter'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 200 milyon nüfuslu ülkede ilk kez iki kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini duyurarak, her iki vaka için belirlenen standartların uygulandığını kaydetti.

Bu iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Mirza, "Paniğe gerek yok. Her şey kontrol altında." ifadesini kullandı.

Mirza, konuya ilişkin yarın basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti.

Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 taşıdığı tespit edilenlerden birinin İran'ı ziyaret ettikten sonra Karaçi'ye gelen 22 yaşında bir erkek olduğunu kaydederken, diğer kişiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 81 bini geçti, 2 bin 765 kişi ise yaşamını yitirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk.26 Şubat 2020 23:47

    İslâm dini Allah'ın insanlara indirdiği en güzel dindir. Sen okuyup anlayıp uymuyorsann senin kabahatin. Tek bir ayet sana ne yapmani anlatır. Allah sana akıl muhakeme anlama analiz etme karar verme ve uygulama yeteneği vermiş. Sen bilmiyorsun sonra da suçu İslâm şeriatına atıyorsun. Ne kadar acizsin degilmi. Sana her gün tvde ekmek yapmayı ogretseler sen anlayıp yapamasaan tvdeki şahıs mi suçlu. Kendinde ara önce suçu. İslâm dini çok güzel mükemmel bir dindir. Allah birdir Muhammed Mustafa sav. Onun kulu ve elçisi dir. Sever kabul ederseniz sizin için iyi olur.

  • hajaavs26 Şubat 2020 21:56

    İslamI körü körüne bağnazca inan toplumlar hiçbir zaman ilerleyemez halbuki İslamı bilimle yoğursalar çağ atlarlar. Endonezyaya bak dua ile virüsü yeneceklermiş ne kadar bağnaz köhne yok deve sidiği iç geçer dediler😂

  • yilt26 Şubat 2020 21:48

    Her ülkede çıktı ama Türkiye'de yok yersen aynı iran gibi saklıyorlar 5-10 kişinin ölmesini bekliyorlar o zamana kadar çoktan yayılmış olacak Allah sizi bildiği gibi yapsın binlerce vatandaş ölürse görürüm sizi...

  • Gerçek.26 Şubat 2020 23:49

    Bu yalanlar yüzünden mahvolur ursun. Yazık sana. TV'den gazeteden Kemal den uzak dur. Işık yemiş tavşan gibisin.

  • Bika26 Şubat 2020 21:35

    Pakistan'dan beklenen açıklama geldi, dualarla Covid-19'un önlenemeyeceğini anlayacak Endonezya.