E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzdağ'dan '100 ton saf altın' açıklaması---

Özdağ'dan '100 ton saf altın' açıklaması

Özdağ'dan '100 ton saf altın' açıklaması
12 Kasım 2015 - 00:29 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: Soma'da 100 ton saf altın tespit ettik. Türkiye için büyük servet. Türkiye'yi karıştırmak istemeleri bu yüzden

AK Parti'den Manisa milletvekili seçilen Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen, Manisa Adliye Sarayı Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Özdağ, seçimlerde halkın iradesinin sandığa yansıdığını belirterek, "Senaryoları halk yazar ve bütün rolleri halk dağıtır" ifadesini kullandı.

'KÜRESEL AKTÖR YAPMAK İSTİYORUZ'

Siyasi istikrarın ekonomik istikrarı, bunun da Türkiye'nin itibarını oluşturacağını vurgulayan Özdağ, "Seçim vaatlerimizi hayata geçireceğiz. Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız bayrağı, 'bir kez yükselen bayrak bir daha inmez' diyerek, daha da yukarılara çekerek Türkiye'yi büyük ölçekli devlet yapmak istiyoruz. Şimdilik bölgesel aktörüz ama Türkiye'yi küresel aktör yapmak istiyoruz. Paramızla, pasaportumuzla, ihracatımızla, teknolojimizle ve eğitimimizle bunu yapacağız."

SOMA'DAKİ ALTIN REZERVLERİ

Özdağ, Soma için önemli çalışmalar yapıldığını, ilçede altının yanı sıra çinko, bakır ve kurşun rezervlerinin de tespit edildiğini ifade etti. Altın rezervlerinin yüzde 20'sinin incelendiğini söyleyen Özdağ, "100 milyon toprak rezervinden 100 ton saf altın tespit edebildik. Bu Türkiye için çok büyük bir servettir. Türkiye'yi karıştırmak istemelerinin sebebi de buydu. Tamamı incelendiğinde daha da büyük rezerv olduğu tahmin ediliyor. Bu aynı zamanda yeni istihdam demektir. Bu sefer Bergama'da yaptıkları gibi inşallah CHP'liler, Greenpeace, illegal örgütler karşı çıkmazlar. Beşiktaş'ın Çarşı grubu gibi 'Çarşı her şeye karşı' olmazlar. Atatürk'ün partisi emperyalizme kafa tutar" dedi. Konuşmalarının ardından milletvekilleri mazbatalarını aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kudret15 Kasım 2015 17:47

    Her haberleri yalan. Palavra...Bütün işleri algı yaratmak. Karadenizin doğusunda petrol bulmuşlardı. Hani nerede....

  • Kafalar güzelleşti iyice :)12 Kasım 2015 14:17

    Madem 100 ton altın var neden çıkarılmıyor? Ne bekleniyor? Ama Türkiye de ortaya bir komplo teorisi atılır, 3-5 gün tartışılır, algılar alt üst edilir bir hafta sonra tartışma unutulur.. Olan algılara olur!! Toplum mühendisliği budur işte!! Bir süre sonra algılar o kadar bozulur ki karşınızda şuurunu yitirmiş bir topluluk bulursunuz!! Gezi olaylarında ortaya atılan faiz lobisi-döviz lobisi muhabbetine benziyor :))

  • YUSUF YILDIZ12 Kasım 2015 11:43

    ülkeden petrol de fışkırsa asgari ücrette, emekli maaşlarıda bu seviyelerde kalır.yine o malum kesim kaymağı aralarında paylaşırlar..paylaşma kültürümüz ne yazıkki yok..

  • ALİ12 Kasım 2015 10:21

    vatandaş olarak o altından payıma ne düşüyor? sen onu söyle....

  • ALTIN12 Kasım 2015 10:05

    2.5 veya 3 milyar dolar bir ülke için servet değildir... (ali ağaoğlu nun servetine eşit) bu altını çıkarmak için çevreye vereceğiniz zarar, milyar dolarlarla ölçülemez...

  • Neden çıkarmıyorsunuz?12 Kasım 2015 10:05

    Madem 100 ton altın var neden çıkarılmıyor? Ne bekleniyor? Ama Türkiye de ortaya bir komplo teorisi atılır, 3-5 gün tartışılır, algılar alt üst edilir bir hafta sonra tartışma unutulur.. Olan algılara olur!! Toplum mühendisliği budur işte!! Bir süre sonra algılar o kadar bozulur ki karşınızda şuurunu yitirmiş bir topluluk bulursunuz!! Gezi olaylarında ortaya atılan faiz lobisi-döviz lobisi muhabbetine benziyor :))

  • musa12 Kasım 2015 09:28

    he ya he. her dönem bi masal buluyorlar. bi aralar ha bire petrol çıkıyordu. ama benzin fiyatı gram düşmüyor.

  • ada12 Kasım 2015 09:24

    bazılarıda saf saf hemen inandılar.iç huzursuzluğa bahane üretme mekanizması çalışıyor.her olumsuz tavrımızın sebebini başkalardan arama paronayasında ne zaman kurtulacağız acaba.

  • ergn12 Kasım 2015 08:52

    Liderinin TÜRK olmadığı gruptan daha ne beklenirki.Tabi herşeye karşı olacak,memlekete de karşı zaten.

  • ÇARŞI12 Kasım 2015 08:32

    mantıklı olan her şeye KARŞI dır,anlamak isteyene ..

  • bekir12 Kasım 2015 08:27

    yapsan şuç, yapmazsan neden yapmıyorsun. yorumcular hadi siz işinize bakın. devlet çalışıyor.

  • fatih islambul12 Kasım 2015 08:15

    bizde milliyetçilik gelişmemiş yer altı zenginlimizi bulalım çıkaralım bir kesim olmaz yaptırmayız diğer birkesim küçümseme yöremiz zengin bormaddenimizi.çıkarılıp işlenmeye başladı sanayide hayır yok diyorsanız..M.K.P. BURSA..KESTELEK .MAHLESİNE gidip madeni görün boşa masa başından savurmayın.

  • hazine12 Kasım 2015 06:52

    Piyasa değeri 3,5 milyar dolar ediyor. Kısa vadede iyi para, bu para kasaya girerse çok iyi olur.

  • HAKAN12 Kasım 2015 01:17

    SANA KİM İNANIR KADİR İNANIR GÜLEYİM ŞİMDİDE YENİ YALANINIZ BUMU ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN GÜNDEM YARATMAKTAN BAŞKA BİR BO BİLDİKLERİ YOK AHİRETTE NASIL HESAP VERECEKSİNİZ ONU OTURUN ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜN BU DÜNYADA TÜRKİYDE ELE GEÇİRMEDİK YER BIRAKMADINIZ BAKALIM ORDA NE YAPACAKSINIZ ADALET NEYMİŞ AHİRETTE GÖRÜRSÜNÜZ...

  • vatandaş12 Kasım 2015 00:56

    arkadaş doğru demiş işlenmiş haliyle kuyumcu fiyatıyla 3,5 milyar dolar eder.ama bu saf altın daha çıkarılacakta maliyet düşülecekte.yani bunların ünlü bi sözü vardı çerez parası...

  • Kaçan Grup12 Kasım 2015 00:48

    Ben başlığa bakınca define buldular sanmıştım. Hikayeymiş.

  • altıncı12 Kasım 2015 00:42

    100 ton saf altın sıfır maliyetle üretseniz 3.5 milyar dolar eder.Milleti boş hayallerle kandırmayın. Bir zamanlarda bor hayali ile yaşıyorduk.

  • kaç can12 Kasım 2015 00:38

    Soma'daki kömürü çıkarmak için 300 can gitmişti. Soma'daki altını çıkarmak için kaç bin can gidecek!