E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖzbizerdik sevgilisini bu hale getirdi---

Özbizerdik sevgilisini bu hale getirdi

Özbizerdik sevgilisini bu hale getirdi
27 Haziran 2015 - 08:25 borsagundem.com

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, serbest kalır kalmaz, manken sevgilisi M.Ç'yi feci şekilde dövünce yine aranmaya başladı

İstanbul Etiler'de lüks bir restoranda silahıyla rastgele ateş açtığı için önceki gün gözaltına alınan Onur Özbizerdik, serbest bırakıldıktan hemen sonra, bu kez de manken sevgilisi M.Ç'yi feci şekilde dövdüğü gerekçesiyle yine aranmaya başlandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yakalandıktan sonra dün sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan Özbizerdik, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Mahkeme, adli kontrol şartıyla serbest bıraktığı Onur Özbizerdik'e yurtdışına çıkma yasağı koymuştu.

Adliyeden ayrıldıktan sonra Sarıyer'e gittiği öğrenilen Onur Özbizerdik'in, burada buluştuğu manken sevgilisi M.Ç'yi feci şekilde dövdüğü öğrenildi. M.Ç'nin, kendisini döven Özbizerdik'in yanından ayrılmasının ardından telefonla durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdiği ortaya çıktı. Ambulansla hastaneye kaldırılan manken M.Ç'nin aldığı darbeler sonucu burnunun ve bazı dişlerinin kırıldığı belirtildi.

Bu olayın ardından, öğle saatlerinde serbest kalan Onur Özbizerdik akşam saatlerinde tekrar aranmaya başlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çarkçıbaşı27 Haziran 2015 21:26

    polis boşuna aramasın,Savcı korkudan serbest bırakır. Saygılar.

  • sen de27 Haziran 2015 14:15

    ulan sevgilin böyle pislik olursa bu durumu göze aldın demektir. karaktersiz suçlu birisi ile çıkarsan sen de öylesin demektir.

  • Cüneyt27 Haziran 2015 12:40

    sizin adalet sisteminizin içine bile tükürmem ben çünkü tükürüğüm bile bu sistemden daha temiz...

  • Adam olacak ti ama dedesi izin vermedi27 Haziran 2015 12:08

    Bu sahsii bence ısıde verin onlar adam eder gelince sosyal hizmetlerde çalışır hayatı kış böcek ve cicek olur daha olmadı işsiz adaya iki erkek zenci nin yanına verin yasasin

  • robin hood27 Haziran 2015 11:51

    Bu nasıl adalet...magandalar istediğini yapıyor mahkemelr serbest bırakıyor..

  • efe27 Haziran 2015 10:40

    daha çok can yakar her seferinde serbes kalırsa